A barátnőm üdülési csekkjét beválthatom én?
Figyelt kérdés
A héten lejár, és nekem adta, hogy én nyugodtan felhasználhatom. De tőlem is elfogadják? Egyáltalán kell bemutatni valami személyazonosító iratot? Szemüvegre szeretném felhasználni.2012. máj. 22. 13:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem kérni fognak valamilyen igazolványt, hogy igazold magad. Persze nem mindenhol és nem minden esetben kértek ilyesmit. Ezt elfogadóhelye válogatja. Van, aki szigorúan veszi, van aki nem.
2/4 anonim válasza:
Elvileg nem használhatod fel, gyakorlatilag meg az eladón múlik... Tipp: az összes tavaly kiadott üdülési csekk idén december 31-ig felhasználható, tehát nem jár le a héten (viszont később lehet, hogy nem fogják elfogadni).
3/4 A kérdező kommentje:
De ha megpróbálom, és nem fogadják el, nincs semmilyen következménye igaz? Mert a hátoldalára rá van írva, hogy "átruházását a törvény bünteti" Vagy ez nem ennyire komoly, csak komolyan hangzik?
2012. máj. 22. 14:32
4/4 anonim válasza:
Ha megpróbálod, és nem fogadják el, akkor sem fognak fülön és visznek be a rendőrségre, csak szólnak, hogy ezt nem lehet, és ők ebben nem lesznek partnerek, így el sem fogadják Tőled azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!