Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha egy 13 éves gyerek húz be...

Ha egy 13 éves gyerek húz be veterán jofogás.hu stb akkor fel lehet jelenteni? és kifizetődik a kár?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 21:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Elattam egy laptop-ot 35000ft értékben elkültem a laptopot postai úton és nem érkezet a számlámra ez az összeg és fel hivtam a meg adot telefon számot és a szülei veték fel és monták 13 éves kis gyerekükneka keze van benne és má elatta a laptop-ot és most ha feljelentem a rendőrségen akkor legalább kifizetődik a kár ? most már érted a kérdést ??..
2012. máj. 21. 22:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Menj el személyesen és verd ki a gyerekből. De valószínűleg a szülők is tudtak róla, csak úgy gondolták hogy a gyereket nem, vagy kevésbé büntetik. De mindenképpen érdemes rendőrségi feljelentést tenni.
2012. máj. 21. 22:41
 13/22 anonim ***** válasza:
+ Valahogy próbálj bizonyítékot szerezni, hogy igaz amit állítasz. Pl. vedd fel a telefonbeszélgetést, amiben a szülők elismerik! Ezzel a birtokodban 100% hogy visszakapod a pénzt, persze idővel, de vissza fogod.
2012. máj. 21. 22:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaa.... most már értem. Hát te nagyon hülye vagy. :D
2012. máj. 21. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Hogy lehet valaki ekkora f@sz. Miért küldted el a gépet míg nem kaptad meg a pénzt? Miért nem utánvétellel küldted ha már mindenképp előre akartad küldeni, akkor addig nem vehette volna át míg ki nem perkálja a postának az árát!

Omg!

2012. máj. 22. 11:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már szegényt... Hogy juthatott volna eszébe hogy utánvétel, mikor írni sem tud? :)
2012. máj. 22. 12:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Hámeeee hülye vagy öcsém! Ott a bibi! Elküldted úgy a laptopot, hogy még azt nem fizette ki a 13 éves gyerek..... Tehetsz feljelentést, mert a vatera kiadja az adatokat. Hogy a jófogás mit csinál azt nem tudom. Bár azt sem tudom hogyan lehet 2 helyen eladni vagy hogy jött a képbe 2 oldal?
2012. máj. 22. 14:24
 18/22 anonim ***** válasza:
"Elatta", "elattam"....:D
2012. máj. 22. 14:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Húú gyerek, te nagyon sík hülye vagy! :D

Eszed nem sok van az látszik, az írásodból is....21 éves létedre, hogy annyi eszed van, mint egy 7 évesnek...., hogy előre elküldted neki, közben tudtad, hogy nem fizetett! ÁÁÁÁÁ...... :DDDD Nagy az Isten állatkertje! Erre szokták mondani, hogy hülye ember a saját kárán tanul!... :D

Ja és egy jó tanács: Ismerkedj meg a magyar helyesírási szabályzattal! :DDD

Üdv.:

F/21

2012. máj. 22. 15:13
 20/22 anonim ***** válasza:
46%

Őt kritizáljátok, hogy mennyi esze van, ti meg nem tudtok a kérdésre választ írni. Azért én nem vagyok benne biztos, hogy ti zsenik vagytok.

Gondolom ha azt írta volna hogy 200e Ft volt a laptop értéke, akkor még jobban menne a kárörvendés.

2012. máj. 22. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!