Miért kislány egy 12-13 éves gyerek?
Azért, mert látszik az írásodon, és nyilvánvalóan azért kampányolsz a korod mellett, mert te is vagy 12 vagy 13 vagy 14 éves vagy. Ezt úgy nevezik, hogy "lázadsz", és bármennyire elcsépeltnek, és idegesítőnek hangzik, azt csinálod. A 14 és a 12 éves ugyan olyan kislány. Egyik sem "nagy" :)
A te szemszögedből (tegyük fel 12 éves vagy), lehet annak tűnnek, mint ahogy 8 évesen a 12 évesekre mondtad, hogy nagyok, de ez csak nézőpont kérdése, valójában még mindig éretlen fiatalkorú kislányok, akik nem (!) tudnak vigyázni magukra :) Hidd el nekem, tudom mit beszélek 20 éves fejjel.
Én is voltam gyerek, azt hittem 12 évesen már mindent átéltem, és mekkora nagy komoly ember vagyok, közben kis töki voltam. És ugyan úgy az voltam 14 és 15 évesen is. De te is rá fogsz erre majd jönni, ha ezt vissza olvasod 5 év múlva, csak ne felejtsd el a jelszavadat :D
De ezért mondom, hogy most magyarázhatok kis regényt, akkor sem fogod elfogadni, mert a gyerek mindig lázad a korában. Ilyen a természet.
Ok. De én sem azt mondtam, hogy "nagylányok", mert nem azok, azt hittem van valami köztes fogalom a kis- és a nagylány között. Valamennyiben igazad van, de pár évvel már 12, ne aggódj, azonban abban a korban nem szerettem, ha kislánynak hívtak. Csak kíváncsi voltam, hogy a kislány relatív fogalom -e.
Köszönöm a választ.
Bocs:
*...pár évvel már elmúltam 12...
Hát relatív :) senki sem szereti ha lekicsinylik, így érthető, hogy te miért érdeklődsz efelől.
És az más, hogy ha az ember érettebb a koránál, magamat is annak tartottam, és te is értelmesnek tűnsz a legtöbb korodbeli tinip*csához képest :D szóval, lehet, hogy értelmileg magasabb szinten állsz, azonban kort tekintve, még - fogalmazzunk akkor úgy, hogy - igen csak gyerek vagy :)
Mellesleg én sokkal szívesebben lennék inkább annyi amennyi te, vagy fiatalabb. Ebben egyet fogsz te is érteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!