Mi éri meg jobban hazautalni vagy készpénzben hozni a pénzt Angliából?
Figyelt kérdés
1-5 millió ft érték közt.
Az utalásért fizetni kell majd később a készpénz felvételért is viszont középárfolyam az jobb mint a valutaeladási árfolyam.
Ha készpénzben hozom akkor az átváltásnál készpénzkezelési díjat számolnak fel.
2012. máj. 19. 15:37
1/12 anonim válasza:
Az utalással szerintem jobban jársz, de az sem középárfolyamon fog menni, hanem vételi árfolyamon, csak nem valuta, hanem deviza árfolyamon.
2/12 A kérdező kommentje:
Deviza vételi az mindig a kevesebb ugye?
Az Apeh nem adóztatja meg a pénzt?
2012. máj. 19. 18:06
3/12 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm fontot küldött haza a forintszámlájára és a bank középárfolyamon válotta át neki a fontot forintra.
2012. máj. 19. 18:08
4/12 anonim válasza:
Szerintem az ismerősöd elnézte, nem középárfolyamon szokták váltani. Onnan a legegyszerűbb megjegyezni, hogy mindig azt az árfolyamot kell nézni, ami neked rosszabb. :)
Ha külföldön adóztál a jövedelem után, akkor idehaza már nem kell.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. máj. 19. 20:03
6/12 A kérdező kommentje:
És mi van ha később felmegy a font ára pl az olimpia miatt?Akkor jobb a készpénz átváltani később?
2012. máj. 20. 16:32
7/12 anonim válasza:
Ha a font ára felmegy az neked jó, de én nem hinném az olimpia erre különösebb hatással lenne.
8/12 A kérdező kommentje:
úgy értem ha felmegy akkor nem éri meg jobban készpénzben mint most utalni?
2012. máj. 20. 19:43
9/12 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy mikor akarod megcsinálni, az meg egy másik, hogy utalsz vagy kp-t váltasz.
10/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk kp-t akarok váltani.
Akkor az úgy jobb lenne? Jobb árfolyamon nagyobb összeget.
2012. máj. 21. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!