Miért vallaná be? Nem a munkáltatója fizeti neki, hanem a vendégek. Biztosan van olyan nap is, amikor minimálisat kap, de gondolom mégsem megy oda a főnökhöz, vagy bárkihez vergődni.
2012. máj. 21. 11:58
42/48 anonim válasza:
A borravalóból nem is lehet adózni. OMG, ez aztán az irigység, emberek :D
2012. máj. 21. 12:05
43/48 anonim válasza:
12:05
az is jövedelemnek számít főleg ha ekkora mennyiség
Amúgy nem is fog adózni mert hülye lesz bevallani. Senki sem tudja rábizonyítani szóval...
2012. máj. 21. 12:20
44/48 anonim válasza:
"A napi 11k jattot gondolom nem számlázod ki és nem is vallod be évente."
Elmondanám neked hogy a világon sehol sem adóznak a jattból, nem csak MO-n. Sem a fodrász, sem a taxis, sem a felszolgáló. Így nem értem a kérdést.
2012. máj. 21. 16:42
45/48 anonim válasza:
Most ezek után nem vennének engem fel oda ahol te dolgozol?:DÉn is szeretnék már munkát és dolgozni is!:)
2012. máj. 21. 16:44
46/48 anonim válasza:
Ha ki tudsz vinni 4-5 tányért úgy hogy nem folyik a vendégre, tudsz bort dekantálni, halat filézni az asztalnál, palacsintát flambírozni úgy hogy nem ég szét, tudsz bort ajánlani, és arról beszélni, valamint van idegen nyelv ismereted (legalább angol-német), valamint nagyon jó probléma megoldó képességed akkor van esélyed.
2012. máj. 21. 17:01
47/48 anonim válasza:
Ja, és a legfontosabb:
Tudsz talpalni napi 13-14 órát heti 5-6 napban. De előfordult hogy 1 nap 19 órát melóztam, mert reggel 6-kor kezdtünk egy rendezvényt felteríteni, és éjjel is volt 1.
2012. máj. 21. 17:03
48/48 anonim válasza:
Valamint otthon nem kapsz szabadságpénzt hiába járna, valamint 6 órára vagy bejelentve, a jelenléti ívből pedig 2 van. 1 a hatósági ellenőrzésre, 1 a valódi elszámoláshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!