Mennyi pénzből éltek havonta?
Figyelt kérdés
Hányan éltek?
Családi, vagy panel/albérlet?
Van hiteletek?
2012. máj. 18. 16:30
21/48 anonim válasza:
Szerintem senki se vágott fel a pénzzel. A kérdésre válaszoltak, ennyi...
22/48 anonim válasza:
Valakinek már az is felvágás, ha valaki azt írja hogy nincs hitele...
23/48 anonim válasza:
"450 + az aprópénz(az asszony fizetése nem tom mennyi 100 körül lehet) "
100ezer ftot aprópénznek nevezni eléggé felvágás
24/48 anonim válasza:
Aprópénz, vagyis amit még pluszban kap, kajajegy meg ilyenek. Plusz munkák.
25/48 anonim válasza:
vagy az asszony fizetése, mint írta
26/48 anonim válasza:
Most mi abban a felvágás, ha válaszol a kérdésre? Ott a kérdésben, mennyiből élnek, hányan, van-e adósság. Erre egy jobb módú hogy válaszoljon úgy, hogy szerinted ne hangozzon felvágóan? Most írja azt, hogy minimálbérből élnek és éheznek, mert tele vannak hitellel, hogy neked orgazmusod legyen? Szánalmas vagy!
Mondom ezt én, akik épp elég kevés pénzből kell, hogy megéljenek. Én nem irigylem senkitől a pénzt.
27/48 anonim válasza:
én sem irigylem, mivel mi sem nélkülözünk :) relax, az idegeskedés árt ;)
28/48 anonim válasza:
18:34
Mert interneten név nélkül mindenki annak adja ki magát és annyit keres amennyit nem szégyell.
29/48 anonim válasza:
havi 240.000 ft, saját lakás, hitel az nincs, egyedül élek, de ebből csak havi 140.000 költök a többit félre teszem.
30/48 kapo1588 válasza:
kajajeggyel együtt 180ból saját lakás van diákhitel 10 ezret fizetek havonta kb havi 40-50et tudok félre tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!