Mit csinálnál a lottó főnyereménnyel, ha megnyernéd?
3,370M ft.
Érdekesség: Az emberek nagy része rosszabb anyagi körülmények között él, mint mielőtt megnyerték, mert elherdálták az összeset.
bár én nem lottózok, de már kigondoltam :D
Nyilván megalapoznám az egzisztenciámat (saját lakásról álmodom)
A családomnak is helyre tenném az életét, hogy ne nyomassza őket az árfolyamgát réme.
Van pár szervezet, alapítvány, akiket biztosan támogatnék.
Egy részét befektetném, még ha alacsony hozamúba is.
A munkámat megtartanám vagy keresnék egy tanári állást.
Van lottóm is, így hátha....
" Mit csinálnál a lottó főnyereménnyel, ha megnyernéd?"
Először elájulnék.Majd heves asztmaroham közepette ,gyorsan még egyszer utána járnék,hogy tényleg én nyertem-e meg.Valahogy nehezen hinném el,mert világ életemben peches ember voltam.Utána utána járnék hogy egyedüli nyertes vagyok -e.Amilyen béna vagyok,és egyszer nyernék akkor is úgy hogy mellettem 6 millió ember írta ugyanazt a számokat,így a nyeremény elosztása után csak 100 forint jutna..:D
Majd amikor kiderül,hogy az összes pénz az enyém,akkor boldogan pezsgőznék..
köszönöm mindenkinek.
uccsó: nem azt kérdeztem mit csinálnál, ha megnyernéd a lottót, hanem hogy mit csinálnál a főnyereménnyel. :D
utolsó vagyok..
Tudom,hogy azt kérdezted mit csinálnék a nyereménnyel ha megnyerném..De akkor ezt tudom mondani.Elájulnék,várnék,és utána költeném el a pénzt..
Talán vennék egy csomó papucsot..Mert utálom,hogy senki nem képes a cipőjét levenni ha eljönnek hozzám.
Egy valamit mindenképpen kipróbálnék..(olyan régóta szeretném)
Vennék egy falka oroszlán családot.Mondjuk 1 hímet,és 8-10 nőstényt.Majd pórázon sétálva velük elmennék a nyockerbe az Indo-finnugor településhez...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!