Hogy adjam el az üdülési jogomat?
Figyelt kérdés
Már elég régen próbálom eladni, de nem megy. Azért szeretném eladni, mert nincs időm minden évben elmenni nyaralni a munka mellett, szóval nekem ez pénzkidobás (nem én vettem anno, hanem a szüleim). Valaki tudja, hogy hogy tudnám eladni?2009. jún. 26. 12:40
1/1 anonim válasza:
Hirdeted és reménykedsz. Nem nagyon szeretik az ilyet, szóval nem valószínű, hogy a taktikáddal van a baj. Eleve az embereknek nincs pénze, akinek van jó sok, az meg nem azért fog fizetni, hogy előre meghatározott időben mehessen valahova évente egyszer.
Csak hirdesd, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!