Vatera rendeléssel kapcsolatos, tudnátok segíteni?
Szóval, rendeltem egy terméket, akinek a neve legyen:
X Katalin.
Azonban a számlaszámában ezt írta levélben:
Számlaszámom: Y Béla Budapest bank:számsor-számsor-számsor
Addig oké, hogy valószínűleg Y Béla a férje, és az ő számlájára küldöm a pénzt, de ha én holnap bemegyek a bankba, és a számlaszámára küldeném a pénzt, akkor nekem névnek mit kell megadni? Milyen névre küldöm? X Katalin vagy Y Béla?
Először rendeltem, és csak 17 vagyok, legyetek szívesek rendesen válaszolni, nem olyan egyértelmű.
Nem kell ráfizetned semmit, ugyanis OTP-ben nem tudsz Budapest Bankos számlára befizetni. Amennyiben neked van OTP-s bankszámlád, akkor a saját számládra befizetve az összeget át tudod utalni a pénzt. OTP-ben ez az egy lehetőséged van, hogy "befizesd" egy Budapest Bankos számlára. Semmi más.
Helyi takarékszövetkezetek foglalkoznak "számla nélküli átutalással" amelynek a költsége az ezer forintot is meghaladja.
Ha a saját OTP-s számládról utalsz, annak is lehet tranzakciós díja, ez a számlád típusától függ.
Ha BUDAPEST BANKBAN fizetsz be az illető számlájára, akkor az neked nem kerül semmibe.
Hát akkor alaposan kicsesztem magammal. Van bankszámlám, de nincs rajta pénz, készpénzzel szerettem volna 3 különböző terméket venni 3 különböző embertől. Mindháromnak megvan a számlaszáma, 2 abból feltűntette, hogy OTP bankos, szóval azzal nem lesz gond, 1 viszont írta, hogy Budapest bank.
Akkor egyszerűbb, ha a készpénzt a bankszámlámra töltöm fel, és akkor onnan küldöm el mindhárom embernek külön-külön a pénzt, nemigaz?
"1 viszont írta, hogy Budapest bank.
Akkor egyszerűbb, ha a készpénzt a bankszámlámra töltöm fel, és akkor onnan küldöm el mindhárom embernek külön-külön a pénzt, nemigaz?"
És nem esik útba Budapest Bank?
Azt a saját számládra fizesd akkor be az OTP-ben, és akkor átutalod. A masik 2-t minek utalnád, ha be is tudod ott fizetni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!