Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen szintű nyelvtudásra...

Milyen szintű nyelvtudásra lenne szükségem, ha Angliában szeretnék valami munkát keresni?

Figyelt kérdés

Szeretnék Angliában élni, és úgy néz ki a kezdő összeg hamarosan meglesz hogy kimehessek és úgy kb 2 hónapig el tudnék élni belőle.

Kint nyelvsuliba is beiratkoznék, de az érdekelne hogy milyen nyelvtudás kellene ahhoz hogy találjak munkát?

2012. máj. 10. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Társalgási alapfok, én azzal találtam munkát még az elején.
2012. máj. 10. 19:40
 2/4 anonim válasza:
Ügynökségeken keresztül olyanok is dolgoznak akik semmit nem beszélnek angolul..persze munka függő...attól függ, hogy milyen munkát szeretnél találni..én amikor kijöttem alig beszéltem..nem azért mert nem tudok hanem azért mert nem mertem..de ha egy alap angolod megvan akkor nem lesz gond...
2012. máj. 13. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
azért vigyázz a pénzel, nem hiszed de rengeteg elmegy már az elején, főleg arra, hogy legyen hol laknod.
2012. máj. 13. 13:25
 4/4 anonim válasza:
Második vagyok..ez nagyon igaz h sok pénz elmegy...főleg Londonban...én 300.000 ft értékű fonttal jöttem ki először és kb 3 hét alatt majdnem el is fogyott..nem sok maradt belőle mire találtam munkát...ez 2 éve volt...azóta az árak is feljebb mentek..szóval érdemes mindent jól átgondolni...
2012. máj. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!