Angliában szeretnék munkát vállalni tudja vki most mennyi az angol minimálbér (nettóban )?
Csak akkor tudsz angliában saját erőből elhelyezkedni ha
1,: vagy vannak kint kapcsolataid
2,: anyanyelvi szitnü nyelvtudással rendelkezel
3,: olyan diplomád, diplomáid vannak amire kint is felnéznek PL: cambridge ben szerzet diploma...
a kérdésedböl kiderül ezek közül egyik sincs meg neked így azt javaslom még tanulj, ne vágj bele csak buknál
"Valamint tudok mondani nekem olyan angol oldalakat mint itt M.o.-on a Workania?"--- ezt lefordítod magyarra?
mi az a Workania sose hallotam még róla!
Amúgy Gépészmérnöki végzettségem van és jól tudok angolul de igazad van nekem nincs meg egyik sem....(te tudod amúgy elég elszomorító hogy ilyen emberek vannak M.o-n)
csak hogy világos legyen a Workania az egyik legnagyobb állás hirdető oldal M.o.-on.......
írni se tudsz jó ember nem, hogy a googlet használni...
De lásd kivel van dolgod válaszolok neked bunkó stílusod ellenére is:
kitörölheted a segged a végzettségeddel angliában minden munkára angolt keresnek budit puculni nekik büdös arra kijöhetsz másra csak neves egyetem diplomájával
és a 15éves keresztlányom tud jol angolul ami majd egy MO-i állás interjún jól fog jönni neki de itt kint kitörölheti azzal is a valagát
Ez egy irdatlan nagy baromság amúgy hogy csak anyanyelvi szintű angollal tudsz elhelyezkedni, és hogy egyébként budit pucolni vesznek fel.
Én recepciós vagyok egy hotelben, most kaptam bármixer melót, a barátaim felszolgálók, van aki szakács, van sofőr, és van aki pénzváltóban dolgozik. Egyikünk sem beszél anyanyelvi angolt. Egyébként London lakosságának 40%-a bevándorló. Szerinted mindenki WC-t pucol? Kicsit tájékozódj mielőtt ekkora ökörséget állítasz.
A minimálbér nettó 850-950 font körül van, attól függ mennyi a heti munkaórád!
Az pedig nem igaz, hogy csak sza* munkára vennének fel, mert ha valóban jól beszéled a nyelvet és van egy piacképes, jó végzettséged, akkor el lehet helyezkedni szakmán belül is.(pl. ápoló, orvos, mérnök, informatikai szakember) Én magam is Angliában élek, programozóként dolgozom, egyáltalán nem lehetetlen a szakmába elhelyezkedni. Persze ha valakinek nincsen végzettsége, az nem kap mást, csak alja melót.
Több barátom, illetve az anyósom is dolgozott kint angliában (barátaim takarítottak, felszolgáltak, anyósom betegápoló volt egy magyarországi tanfolyam elvégzése után).
Egyiknek sem volt jó angolja (kb ilyen középfok szintű, de a jótól az messze van).
Adok egy jó tanácsot. Ne foglalkozz a pesszimista magyarokkal! Nekik nem jött be az élet, mert barmok, aztán el akarják venni mások kedvét is! Hallgass azokra, akik bíztatnak!
6.08 a minimálbér bruttó órabére. 32% az adó és NI, de havi kb 660 fontig adómentes.
Workania ... www.gumtree.com
www.jobseekers.direct.gov.uk
És ha beírod a gugliba a munkakört amit keresel, meg hogy UK.. akkor ki fog dobni egy csomó oldalt, mint amilyen a workania is...
Még egy két fontos infó, amit én tapasztaltam:
A végzettséged csak akkor számít, ha van már angol munkatapasztalatod, de ez lehet bármilyen munkatapasztalat.
Ha egy "tapasztalt" embert keresnek, akkor a tapasztalatod, csak akkor számít, ha pontosan ugyanazt csináltad huzamosabb ideig. Pontosan ugyanaz volt a megnevezésed, a munkaköröd... ha csak 2 gombot is kellett nyomogatni, de pontosan ugyanolyan gombokat nyomogattál. :) Ez elég hülye dolog... de ezt tapasztalom.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!