Jelentkeztem egy otthoni munkára és ezt a szöveget kaptam vissza, beszéltem a gyerekkel szerződést is kötnének minden vki utazik ilyesmiben? Mert azt mondta hogy főlleg a telenor nál vannak emberek akiknek már beszerelték .
Köszönöm megtisztelő megkeresését!
A havi 400.000 Forintért mi elhelyeznénk Önnél egy kis készüléket, amely vezetékes telefonvonalra csatlakoztatunk rá, kizárólag adattovábbítás céljából. Tehát mi NEM telefonálásra használjuk a vonalat, hanem kizárólag adattovábbításra, amelyre azért van szükségünk, hogy fokozni tudjuk számítógép-parkunk teljesítményét. Ezekkel a számítógépeinkkel bonyolult számítások végzünk gyógyszergyártó cégeknek, hogy ők ki tudjanak fejleszteni olyan készítményeket, amelyek a daganatos betegségek hatékony kezelését teszik lehetővé.
Fontos, hogy mindez Önnek egy fillérjébe sem kerül, hiszen, ahogy említettem, nem telefonálásra használjuk a vonalat!
Az egyetlen kellemetlenség, hogy amíg a készülékünk Önnél elhelyezésre kerül, Ön nem tudja a vezetékes telefonját használni. Ez azonban a mobiltelefonok korszakában, úgy érzem, nem jelenthet problémát.
Hogy ezt a kis kellemetlenséget feledtessük Önnel, és hogy bizalmunkat kifejezzük Ön felé, hajlandóak vagyunk már az 1. napon 50.000 Forintot készpénz formájában Önnek átnyújtani, majd a fennmaradó 350.000 Ft-ot azt követően, hogy letelik az 1 hónap.
Ahogy a hirdetésben is jeleztem, készülékünk kizárólag analóg telefonvonalakon működik. Kérem, írja meg, hogy Ön rendelkezik-e ilyen vonallal, és amennyiben igen, mely szolgáltatónál!
Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem, adja meg telefonszámát, hogy felhívhassam, és megválaszolhassam azokat!
Válaszát előre is köszönöm!
Az egy dolog, hogy elkapták, de a számla attól még ott van, a hívások létrejöttek, azt valakinek ki kell fizetni... és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy (csak) a csalónak :D Elvégre a tulaj a telefon megbuherálásába beleegyezett :P
Kíváncsi vagyok, a kérdező végül belement-e a nagy bizniszbe :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!