Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nemrég jelentkeztem egy...

Nemrég jelentkeztem egy munkára, ahol könyveket kell word-be gépelni, ezt e-mailbe elküldeni. Futár hozza a könyvet, neki kell a 8500 Ft a reg. Díjat kifizetni. Jó lenne tudni nem átverés-e?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tom lehet átverés, a legtöbb könyv fennt van neten is digitálisan....
2012. febr. 4. 21:25
 2/8 Nazira válasza:
Kicsit sokat kérnek ahhoz, szerintem átverés lesz :/
2012. febr. 4. 21:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Ja, és azt mondták folyamatosan küldik a könyveket. Ha tetszik a munka, akkor a második havi utalásnál visszautalják a reg. díjat is. De annyira nem lehet tudni...
2012. febr. 4. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:

A pénz tényleg sok, de egyébként én dolgoztam ilyennek, egy magánembernek, aki továbbadta egy cégnek a könyveket. Találtam másik állást, de még mindig foglalkozik ezzel. Nekem 2 ezret kellett utalnom, az első hónap végén visszakaptam a pénzt, plusz a fizetésemet. Én heti 15 körül kerestem nála, úgy hogy nem vagyok gyors és gépíró, de azért nem egy újjal gépelek. Később cégeknek is vállalt, azoknak is vittünk fel egy programba ügyfelek adatait. Jó kis meló volt.

A lényeg, hogy szerintem is átverés, túl sokat kérnek, ennyit nem szoktak.

2012. febr. 4. 21:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget, akkor szerintem gyorsan vissza is mondom...
2012. febr. 4. 21:45
 6/8 Katoonene ***** válasza:

Látom, ti benne vagytok/voltatok az ilyen melóban. Egy kérdés, mi az, hogy 8500 Ft-s regdíj??

Számomra olyan, mintha valaki elmenne kamionsofőrnek, és vele vetetnének meg egy pótkereket 150 ezer Forintért...fizessen kevesebbet vagy valami, ad egyáltalán valami papírt erről? Ja hogy feketén, és mi a f**** kell neki a 8500 Ft? Benzinpénre a futárnak?

2012. febr. 5. 08:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Regisztrációs díj. Állítólag benne van az utalási költséget, könyvek beszerzési árát és a postai költségeket. De ha nekem is jó a munka, második havinál visszautalják. Ad a futár szállítólevelet...
2012. febr. 5. 10:57
 8/8 anonim válasza:
Szerintem valami nem stimmel. Ha nincs meg nekik digitálisan, akkor nem jogtiszta az anyag. Jobb, ha nem belekeveredni.
2012. febr. 6. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!