TIGÁZ tartozás?
Figyelt kérdés
Röviden! 3 gázóra van. Apukám nevén mindhárom. Egyiket levágták 164.000 ft tartozás miatt. A tigáz átadta a dolgot behajtónak. A behajtó cég felhívott, megegyeztünk részletfizetésben. 6 hónap. Ők nem küldték a csekket. Ma felhívott a behajtó, hogy befizetés történt. 84.000ft. Nem én voltam, szüleim sem. Apukám rehabilitációs járadékot kap. 88.000ft. Ez minden hónap 12én megy a számlára. A tigáz ehez hozzáférhet?2012. máj. 7. 11:58
1/7 anonim válasza:
igen. A behajtó incasszózhat mindent.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor az e havit elvették még mielőtt a számlára érkezett volna? Április végén volt a befizetés a behajtó cég szerint.
2012. máj. 7. 12:14
3/7 anonim válasza:
Ha a tigáz vagy a behajtó levette az összes pénzt a számláról akkor nyugodtan feljelenthetitek őket,mert a jövedelem 33%át vehetik csak el!Az egészet nem!!!
4/7 A kérdező kommentje:
csak ez az összeg megy a számlára! Csak azt nem értem, hogyha a tigáz átadta az ügyet behajtó cégnek, és a behajtó céggel megegyeztünk részletbe, akkor a tígáz miért foglalkozik vele újra?
2012. máj. 7. 12:33
5/7 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha felhívnátok a pénzintézetet és megkérdeznétek ki vette le a pénzt mert ti nem!Ő megfogják tudni mondani percre pontosan ki a "bűnös"!
6/7 A kérdező kommentje:
A számláról édesapám vette le a 88.000ft április 12 én. Akkor lenullázta a számlát. A rehabilitációs járadékot kitől kapja apám. Állam?
2012. máj. 7. 12:46
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 7. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!