Szokott valaki forexozni? Megéri? Mennyit lehet vele keresni és hogy működik?
"és hogy működik"
Ennyi tudással garantált bukó. Több éves tapasztalattal esetleg 10% haszon van rajta.
ma 10:15
Értem.Azért is kérdeztem,mert nem értek hozzá.
Én konyítok hozzá, mégis egy olyan cég kereskedik helyettem ahol profi traderek vannak. Persze itt sincs garantált haszon,azaz ugyanúgy lehet mínuszos egy trade, de én meg vagyok elégedve az eredményeikkel.
Ez egy nem rég indított számla.
Digó,ilyen típusú üzleteknél mindig attól félek(azért nem megyek bele)h mindjárt bedől.Ami folyamatosan hozza a hasznot,pláne magas %-al,ott általában vmi sántít.
Egyre többen teszik bele a pénzüket,végül mind pénznélkül marad,eladósodik.(aztán lehet tévedek)A deviza hitelesek is ügyeskedni akartak azért is vették fel sokan úgy a hitelt és nem forintban.Meg is lett az eredménye.
:D omg.
A brókered keresi a hülyéket, ő ígyis ugy is kap hasznot, hisz veszteni nem veszthet, őt nem érdekled.
A Brókered a pénzét kamatoztathatná a forex-en, de nem fogja, mert hiába szakértők, nem bírják olyan könnyen, inkább keresnek átlagembereket.
Bill Gates nyit egy számlát 50Milliárd USDvel, azt egy év alatt megtízszerezi?
Ez kamatoztatás %-ékban. Csalóka az embernek mert könnyű elérni 100%kamatot, mondjuk ugy h nyitsz egy marhanagy pozíciót és vagy fel megy vagy le, 50%, ha flemegy azthiszed okosvagy, d eezt nemtudod fenntartani.
De akkor az egész hülyeség?
Nem :) Toborozzák anépet hogy a nagy bankok meg profik, évi 20%körüli kamatot elérve elnyerjék a pénzed.
Ha szakértő akarsz lenni, jó fej és liberális fej kell, ne hallgass senkire, csak amit teis jónaklátsz, és ha tényleg okosvagy több %kot fogsz elérni mint amit a bank kínál a tőkédért, ha meg mégsem, akkor oda pár év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!