Ha hétvégén, v. ünnepnapokon beugornék dolgozni, csak üzl. Kötő vagy prosti lehetek mellékállásban?
csak ilyen munkákat találok ahova hipsz-hopsz mehetek :(
pl most is itt volt a hosszú hétvége. úgy szerettem volna kihasználni. ismerőseim nincsenek, akiknek besegíthetnék.
és az évben minden ünnep hétköznapra esik, tehát nem is egy ilyen hétvége lesz. kezdve a pünkösddel...
valakinek ötlete van?
Én minden olyanra pályázok, ahol ez szóba jöhet, és írom, hogy ilyen beosztásban szeretnék.
Sajnos az Mt. miatt nem lehet, nagyon rossz, hogy be van idegződve a gyakorlatba és a jogba, hogy csakis X órájú állás létezik, de 1 hónapja új formákat fogadtak el, most majd reméljük elterjed a gyakorlatban. Pl. valaki nyitva tart egy üzletet 7-22-ig, és fölvesz akárhány embert, akik szépen beosztják egymás közt, hogy ki mikor van.
de havi szinten ott is meg van gondolom, hogy pl 140-160 órának meg kell lenni...
eddig ami a legjobban hangzott napi 40€ fix, plusz jatt.
streaptaes bár :(
kiszámolva az elmúlt hétvégén ha a péntek estét beleszámítom kb 56-8 ezerrel lettem volna bentebb
így meg még tartozásba is estem :(
köszi a választ
de várok többet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!