Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kell-e ideiglenes lakcím...

Kell-e ideiglenes lakcím igazoló kártyát csináltatnom?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel:Békéscsabán lakom, de Miskolcon szeretnék munkát keresni, és barátoméknál laknék?Továbbá a miskolci munkaügyi hivatalba szeretnék bejelentkezni munkakeresőként, és a Start kártya miatt is az ideiglenes lakcím kell-e?(most fejeztem be a sulit).Valamint ezt melyik hivatalban tehetem meg, a békéscsabaiban(lakóhelyem szerintiben), vagy a miskolciban,már az ideiglenes lakcím kártya kérését?

(nem tudtam eldönteni hova írjam, ha valakinek erre is van ötlete azt is írja nyugodtan)

köszi :)

2009. jún. 22. 21:52
 1/3 A kérdező kommentje:
no??Senki??:(
2009. jún. 23. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a munkaügyibe történő regisztráláshoz kell az ideiglenes lakcím, legalábbis úgy emlékszem nekem kellett. Az okmányirodában kell kérni, fizetni nem kell érte, megcsináltathatod ott ahol ideiglenesen fogsz lakni, csak arra figyelj, hogy az igénylő lapot alá kell írnia az ideiglenes lakhelyed tulajdonosának, hogy ő hozzájárul, hogy ott lakj. A start kártyához nem kell, az mindenképpen az állandó lakcímed szerint illetékes apeh igazgatóság fogja kiállítani.
2009. jún. 23. 17:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon szépen köszönöm :)
2009. jún. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!