Munkahelyemen 33fok van. Muszáj vagyok beletörödni, hogy a fönök kikötötte a zárt cipö és hosszú ujjú/szárú ruházat viselését?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 10:56
1/5 anonim válasza:
Ha ez a biztonságos munkavégzéshez kell, akkor igen.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez egy üzlet. A vásárlók komfortérzetére hivatkoznak.
Mondjuk nem tudom mennyivel komfortosabb egy izzadt, ájuldozó eladó egy rövidnadrágos-papucsosnál...
2012. ápr. 29. 11:14
3/5 anonim válasza:
33 fok nem ideális munkakörülmény egy boltban. Pillanatok alatt megbaxák ha összefogtok és bejelentitek. De kezdetnek az is elég lenne ha mind elé állnátok, mert mindenkit nem rúghat ki.
4/5 anonim válasza:
Munkahelyek többségén zárt ruházat és cipő kell. Ez van. Én is üzletben dolgozok egyedül elsején lesz szabadnapom meg utána a szokásos pihenő nap. És nekem pólóban meg nadrágban kell lennem, még akkor is ha egész nap a pénztárnál kell ülnöm, és pontosan azért mert bármikor befoghatnak raktári munkára. Ugyan akkor irigykedek az irodában dolgozókra mert ők lehetnek szoknyában meg szandálban.... De mit csináljak ha egyszer ez a követelmény, ha nincs megfelelő ruházatom haza zavar és akkor nem elég hogy fizut nem kapok erre a napra de még a jelenlétimet is vesztem esetleg ki is rúghat mert majd jön más a helyemre. Túl kell élni. Ugyan akkor az üzlet helyiségben kell hogy legyen megfelelő klíma a dolgozók és a vásárlók miatt, nálunk is van de kb semmit nem ér. Maximum 30 alatt van de az még kevés.
5/5 anonim válasza:
Semmi értelme reklamálni, ha kirúgnak százan jönnek a helyedbe.Munkanélküliség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!