Interneten egy hirdető oldalon találtam egy eladó xbox 360-at. Írtam az "eladónak" meg is állapodtunk. Elutaltam neki a vételárat (37. 000 Ft). Hirtelen eltűnt, és még emailt sem tudok neki írni. Mit tegyek?
Ha emailt írok akkor ez a válasz jön vissza a rendszertől: "Hi. This is the qmail-send program at vipmail.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<attiln1@freemail.hu>:
195.228.245.2 does not like recipient.
Remote host said: 550 address rejected (#5.1.1)
Giving up on 195.228.245.2."
Ez mit jelent? Mehetek a rendőrségre? SEGÍTSETEK!
Ez az üzenet annyit jelent, hogy nem tudja kézbesíteni az emailt (mert pl az emailcímet már megszüntette vagy betelt a postafiókja).
Lehet, hogy átverés áldozata vagy, de nem feltétlenül.
Ha utaltál, akkor viszonylag könnyű dolgod van, a bankszámla tulajdonos ellen tehetsz feljelentést, ha belátható időn belül (pl 2 hét) nem érkezik meg a terméked.
Voltam a rendőrségen feljelentést tenni, mert a szabálysértési összeghatár 20.000 Ft - VOLT amíg fel nem emelték 50.000-re! Természetesen a hirdetést 1 nappal ezután adták fel.
Ezt persze sehol sem hirdették, közölték a médiában...
Abból kiindulva, hogy jóval meghaladja a 20.000 Ft-ot az összeg, nem gondoltam hogy baj lehet belőle.
Azok a "kedves" hozzászólók, akik okoskodnak (Megtanulja hogy...; Nem lesz játékfüggő...; stb..) azok NYALJÁK KI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!