Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik Mo. Leglátogatottabb...

Melyik Mo. Leglátogatottabb ingatlan hirdető portálja, ahol a legnagyobb a kínálat eladó építési telkekből?

Figyelt kérdés
Az általam ismert hirdetési oldalakon, pl. exp...dh...i.baz...i.com stb alig vannak eladó telkek, pedig nagyon nagy árrést is hagyok, 5 M Ft - 60 M Ft-ig. Ha megjelölök 40 (!) várost, összesen 6-8 eladó telket ad ki találatnak. Ezek szerint tehát 32 (!) városban egyáltalán nincs egyetlen egy darab eladó telek sem? Lehet, hogy rossz helyen keresgélek...?
2011. nov. 20. 15:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Most néztem meg az oc-t, legalább 60 várost adtam meg, és összesen 2 eladó telket adott ki, szinte negyed Magyarországnyi területen :D
2011. nov. 20. 15:52
 2/3 anonim válasza:
De érdemes megpróbálni a helyi napilapok honlapján is. Pl. a delmagyar.hu honlapján igen tisztességes mennyiségű ingatlan leledzik. Ezenkívül gyakran a helyi "kis" ingatlanközvetítők a tudják felmutatni legjobb lehetőségeket. Mondjuk telekügyileg én sem vagyok annyira képben. Jó keresgélést!
2011. nov. 20. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én pont nem délen keresek telket, hanem Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megyében. Már az összes hirdetési oldalt megnéztem, de megyénként összesen 1-6 eladó telek van. :D Azok is nonszenszek, lakhatatlan környéken, ipari árammal, víz, csatorna nélkül meg 45 fokban lejtenek stb.
2011. nov. 22. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!