Most végzek, merre induljak az életben? Vállakozás? Megéri Magyarországon?
Én most végzek nincs is semmi komoly végzettségem csak 8 általános 9-10 aztán 2 év szakma (festő mázoló tapétázó)
Próbálkoztam festő vállakozóknál,de a szärt is kihajtják az emberből napi 10-11 óra.
Kevés pénzért...
Arra gondoltam,hogy mestervizsga,vagy esetleg egy saját vállakozás de kéne tanács aki segít,elindulni,hogy merre induljak :/
az a probléma,hogy a mestervizsgához nem tudom,hogy mi kell :S
Azt hallottam h éveket kell dolgoznom a saját szakmámban,hogy mesterviszgán indulhassak.
A másik probléma,hogy vidéken lakok :S
Igazából az lenne a jó nyílván,ha én elvállalom a munkát más megcsinálja és úgy elosztjuk a pénzt vagy ő csinálja én meg addig egy másik helyen.
Bár ilyen sose lesz,mert én ahova majd tudok menni az olyan hely lesz ahol azt akarják majd h dolgozzak napi 10-12-t vagy h legyen meg 4 szoba 1 nap alatt glettelés festés tapétázás midnennel együtt :S
Az a jó mikor nem vagyok időhöz kötve,magam főnöke vagyok és kényelmesen megcsinálom amit kell. Nem 1 nap alatt mindent :S
Egyébként egy konkrét vállalkozást szeretnék elindítani ahol be vagyok jelentve nem feketén mert az nem jó :S
Én úgy tudom hogy bármilyen szakmánál a mestervizsgához a szakmában eltöltött 5 év szükséges minimum.
Ezzel a szakmával simán hirdethetsz. A végzettséged megvan. Túl nagy anyagszükséglete nincs a dolognak. Nekem pl egy festő mázoló tapétázó sincs az ismeretségi körömben. Valószínű ha szükségem lenne rá, megnézném kik hirdetnek.
Kezdőként a saját vállalkozás öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!