Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ismeri valaki az Ausante-t és...

Ismeri valaki az Ausante-t és ha igen mi a véleményre róla?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 20:12
 1/2 anonim válasza:
:) Ha rám írsz privátba adok egy "titkos linket" ahonnan mindent megtudhatsz amire kíváncsi vagy és még "ügynökhöz" sem kell elmenned.
2012. ápr. 27. 18:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket! Viszont már meghallgattam egy ilyen ügynököt. Aztán valami olyasmit vettem ki a szavaiból, hogy azért is jó ez a Carbon Kredit, mert ha majd fizetni kell a nagyvállalatoknak a CO2 kibocsátásért akkor mi ezeket baromira jó áron el tudjuk majd adni. De én úgy gondolom ( nem vagyok ebben jártam és nem is iagzán értek hozzá, ez csak egy magánvélemény) ha nekem nagyvállalatom lenne, akkor én vagy azt csinálnám, hogy áttálnék valamilyen zöld energiára vagy én magam vennék földet Zambiában és mi ültetnék el a fákat, mivel nagy mennyiségben sokkal gazdaságosabb lenne!
2012. ápr. 28. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!