Szomszédomat hol jelenthetem fel? Sajnos nem tudok más megoldást, részletek lent.
Figyelt kérdés
Rendes bejelentett munkája van,délután mikor végez,és hazajön akkor kezdődik a bolondok háza.Gyorsasági motorokat szerel,sokan járnak hozzá nem lehet az embernek 1 perc nyugta sem otthon.Komoly műhelyt alakított ki,ami a házunktól szinte csak pár méterre van.Feketén csinálja egy helyi vállalkozónak tudja mindenki.Édesanyám súlyos beteg, teljesen kivagyunk tőlük.Szóltam már nekik hogy jó lenne ha csinálna valamit,de ő csak annyit mondott:"Ki nem szarja le".Kinek szóljak?Mit tegyek?A rendőrség gondolom nem foglalkozna vele,mivel annyi esze azért van,hogy este 10 után már nem bömbölteti a motorokat.Teljesen kivagyunk,elköltözni meg nem akarunk,főleg édesanyám miatt aggódom mert így is nagyon beteg.Nem vagyok ez a feljelentgetős,még soha senkit nem jelentettem fel,de nem látok más megoldást.2012. ápr. 21. 08:53
11/16 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni hivatalosana navnak jelentsd amugy
12/16 anonim válasza:
kéne szerezned 1 videó kamerát, hogy rögzítsd a történéseket, már az is elég.
Amúgy autószerelő ismerős azt mesélte, hogy ilyen "feketén fényezőhöz"... őőő érted ugye? tehát kimentek oda a Nav-osok és jegyzőkönyvezték az egész műhelyt, mert elég komoly cuccok voltak ott, és több éve vissza menőleg kirótták rá az adót. Szóval ha ez igaz akkor te is el tudod meszelni a NAV-nál simán
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,lehet megpróbálom a NAV-nak jelenteni,tegnap is amit művelt,az már téboly!
2012. máj. 7. 11:45
14/16 anonim válasza:
Mennyire van őrizve a hely?
Ha nagyon nem megy, terjeszd el hogy tudsz egy csomó "ingyen elvihető fémhulladékot", aztán majd csak lecsapnak rá a gyűjtők xD
15/16 anonim válasza:
majd írd már meg mi lett a történet folytatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!