Milyen jogon hívogatja fel a bank a 4-5 szomszédomat, hogy adjon át nekem egy üzenetet, mert engem nem értek el?
Első vagyok.
Mondjuk jó lenne tudni, mit üzent. Ha csak annyit, hogy fáradj be a bankba, akkor abba nincs semmi. de ha már mondta, azt is, hogy vigyél magaddal pénzt a tartozásaidra...?
szerintem lehetne perelni banktitok megsértéséért
a büntetésből meg kifizethetné a tartozást a kolléga
Te jó ég...Ilyen van?
Nem is értem, hogy honnan veszik a bátorságot a szomszédokat hivogatni, a Te magánügyeddel kapcsolatban. Meg egyáltalán, honnan tudják a szomszéd Julis-Maris telefonszámát??
Lehet fel kéne venni a kapcsolatot a PSZÁF vmelyik munkatársával, de legalább egy ügyvédet megkérdezni, hogy ez hogy működik??
Új telefonszámom van,amit ők nem tudnak. Egyéb változásról is hiába küldtem az ügyfélszolgálatra bejelentő emailt,meg sem kapták. A szomszéd néni,aki 4-5 házzal arrébb lakik és valóban Mariska néninek hívják, úgy találták meg,hogy megnézték a telefonkönyvben,egy utcában,pár házzal arrébb lakik tőlünk. Mikor kérdőre vontam őket a telefonban,csak dadogtak,hogy ezt milyen jogon tették meg...
Ezzel megszégyenítik az embereket,mert hiába nem mondják,hogy x tartozás miatt keresnek,általában mindenki tudja,hogy miről van szó. Hol vannak itt a személyi jogok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!