Behajtó cég, vagy végrehajtó cég kereshet meg a lakcímemen is? Meddig húzódik ez az ügy?
Figyelt kérdés
HOgyan tovább ? Meddig mehetnek el?
Engem már zaklat a behajtó cég, akinek átadta a Vatera a 800 Ft -os tartozásom (ez nem korrekt úton keletkezett). Erre rájött 2000 Ft ügyintézési díj és 12 ft -os napi kamatdíj, Most 3800 -nál tartok! Na ezekután hogyan tovább? Most tényleg zaklatni fog a behajtó cég? Esetleg megkeresnek a lakcímemen is?
2009. jún. 20. 13:00
1/5 anonim válasza:
Megkereshet igen. Aztán próbál Veled megegyezni, esetleg részletfizetésben, stb. Bár ez nem nagy összeg.
2/5 anonim válasza:
Ha nem jogos, modj ellent a végrehajtásra. Ha nincs a kezükben bizonyíték, leszállnak rólad. Ha van fizetsd ki az eredeti követelést még az előtt, hogy megkeresne a végrehajtó.
3/5 anonim válasza:
Engem is zaklattak. SMS-sel és levelekkel.
Szintén Vaterás 1540 Ft miatt. (Ami nem jogos, hiszen az illető nem vette meg az eladott termékem, mégis azt jelezte, hogy megvette)
Pár levél és SMS és fenyegetőzés után megunták...
4/5 anonim válasza:
nekem is ez a helyzet tuti megunják? nekem meg csk level jott tanulo vagyok mit tudnk tenni??
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen válaszolni kell rá. Leírni, hogy jogtalan a követelés, és ajánlottan postázni, hogy nyoma legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!