Anyukák, mennyi pénzből éldegéltek hónapról hónapra?
Elnézést, nem szeretnék turkálni senkinek a zsebében sem, csak puszta kíváncsiság, ki mennyiből tud boldogulni.
Igazából nem a fizu összege az érdekes számomra, hiszen abból mindenki fizet rezsit/hitelt, stb.-t - szóval ami ezek kifizetése után marad a zsebetekben, az mennyi? És hány gyermeketek van?
Kezdem én is a sort: miután kifizettük a rezsit + párom a tartásdíjat az előző házasságából született gyereke után, marad 50 e Ft a zsebünkben minden más egyébre. Egy 1 éves gyermekünk van.
Köszönöm a válaszokat!:)
Annyira imádom, hogy minden kérdésnél megjelenik egy utálattól fröcsögő "arc", hogy beugathasson...
Na mindegy.
Még továbbra is szívesen várok értelmes és érdemleges válaszokat!:)
kb mire én is kifizetek mindent marad. 50-60 ezer forint, de valamikor még annyi sem.
2 gyereket nevelünk.
hiányba nem szenvedünk semmit szerintem. igaz 1 év után most mentem el fodrászhoz, ruhákat nem veszek magamnak/ sem a férjemnek.
a kicsinek tesz.veszen veszek ruhákat, meg néha a nagynak is kifogok. amit kinőnek rögtön rakom fel, hogy valami visszajöjjön.
a Fő a csekkjeink ki vannak fizetve, hitel befizetve. a hűtőbe találni valamit. és szeretjük egymást!
KITARTÁS MINDENKINEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!