Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyukák, mennyi pénzből...

Anyukák, mennyi pénzből éldegéltek hónapról hónapra?

Figyelt kérdés

Elnézést, nem szeretnék turkálni senkinek a zsebében sem, csak puszta kíváncsiság, ki mennyiből tud boldogulni.

Igazából nem a fizu összege az érdekes számomra, hiszen abból mindenki fizet rezsit/hitelt, stb.-t - szóval ami ezek kifizetése után marad a zsebetekben, az mennyi? És hány gyermeketek van?

Kezdem én is a sort: miután kifizettük a rezsit + párom a tartásdíjat az előző házasságából született gyereke után, marad 50 e Ft a zsebünkben minden más egyébre. Egy 1 éves gyermekünk van.

2012. ápr. 18. 18:35
 1/6 anonim válasza:
80%
Fizetés+gyed+családi összesen kb 160e szerencsére nincs hitelünk, csak a rezsit (és a diákhitelemet) kell fizetni, kb 100e marad egy hónapra, egy gyermekünk van, a második épp most készül :)
2012. ápr. 18. 18:53
 2/6 anonim válasza:
100%
Szia. Először is, ne foglalkozz az első válasszal... Nekünk kb 100-120ezer marad,mire mindent kifizetünk. Két gyerek van plusz egy pocaklakó.
2012. ápr. 18. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Annyi sajnos nem folyik be, hogy mindent fizetni tudjunk, így mindig tolunk magunk előtt 1-2 csekket. A gyereknek ennek ellenére több mindene is van mint kellene, de maradni nem marad egy forint sem :(
2012. ápr. 18. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Annyira imádom, hogy minden kérdésnél megjelenik egy utálattól fröcsögő "arc", hogy beugathasson...

Na mindegy.

Még továbbra is szívesen várok értelmes és érdemleges válaszokat!:)

2012. ápr. 18. 19:51
 5/6 anonim válasza:
Nekünk is kb. 50.000 körül marad ha minden csekket kifizetünk.
2012. ápr. 18. 22:06
 6/6 anonim válasza:

kb mire én is kifizetek mindent marad. 50-60 ezer forint, de valamikor még annyi sem.

2 gyereket nevelünk.

hiányba nem szenvedünk semmit szerintem. igaz 1 év után most mentem el fodrászhoz, ruhákat nem veszek magamnak/ sem a férjemnek.

a kicsinek tesz.veszen veszek ruhákat, meg néha a nagynak is kifogok. amit kinőnek rögtön rakom fel, hogy valami visszajöjjön.

a Fő a csekkjeink ki vannak fizetve, hitel befizetve. a hűtőbe találni valamit. és szeretjük egymást!

KITARTÁS MINDENKINEK!

2012. ápr. 18. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!