Kíváncsicska kérdése:
Kin kell számon kérni? Vaterán járatos anyukák válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Vaterán rendeltem egy rucit.Kifizettem,és elvileg fel is adta ajánlva,a csomagszámot is megadta.Hol keressem a csomagot?Helyi posta vagy a városi posta?2012. ápr. 15. 23:11
1/12 anonim válasza:
Szia!
Nem vagyok vaterás,de sajnos nekem küldött csomag is tűnt el. Ilyenkor a feladónak kell kerestetnie a csomagot amiről papírt is adnak, hisz nekik látniuk kell a számítógépben, hogy merre jár a feladott küldemény. Nekem nem lett meg sajnos(valóban feladta a csaj), így a posta kárpótolt és elnézést kért.
2/12 anonim válasza:
neten megnézed, van erre egy telefonszám!
de bármelyik posta meg tudja adni
3/12 A kérdező kommentje:
hol tudom megnézni megmondanád?Adnál webcímet?
2012. ápr. 15. 23:20
4/12 anonim válasza:
Bármelyik postára bemész és csomagszám alapján kikeresik épp merre jár a csomag!
5/12 anonim válasza:
A www.posta.hu-n van jobb oldalon egy olyan mező, hogy Nyomonkövetés. Oda beírod a számot és megmondja merre van a csomag/levél.
6/12 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!
Bár okosabb nem lettem mert azt írta a megadott küldeméyazonosítóhoz nincs rögzített követési információ.Szóval várok még 2 napot és írok az eladónak.
2012. ápr. 16. 00:39
7/12 anonim válasza:
Én válaszolnék a kérdésedre,de sajnos nem vagyok anyuka,így nem teszem meg,ha nem baj.
8/12 anonim válasza:
Huhh akkor a csomag elveszett az éterbe...na ez csak vicc volt!
utolsó:hihetetlen milyen k.öcsög vagy!
9/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan olyanokkal mint a 7.válaszoló nem foglalkozom.Szerencsére vannak olyanok akik normálisan tudnak válaszolni.Az ilyen emberekre még a negatív pontozást sem pazarlom.Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt.
2012. ápr. 16. 22:15
10/12 anonim válasza:
Mindenképp vedd fel újra az eladóval a kapcsolatot! Mikor adta fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!