Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 2010-bem vettem hitelre egy...

Blaiseboy kérdése:

2010-bem vettem hitelre egy 2000-ben keszult Vw Passat Variant-ot es elromlott. Megcsinaltatni nincs penzem, mit tehetek? Mert hogy hitelre vettem.

Figyelt kérdés
Az autot 5 eves futamideju hitelre vettem, ebbol 2 ev mar letelt...

2012. ápr. 15. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebből jókora veszteséggel sehogy se tudsz kiszállni. Ha a hitelt nem fizeted, akkor egyrészt rossz adós leszel, sehol se fogsz később hitelt kapni, az autót elveszi a bank, és mivel hibásan töredékét sem éri, kb az egész hátralévő hitelt ráterheli akár más ingóságodra-ingatlanodra, letiltja a fizetésedből. Ha eladod felvásárlónak, az se fog érte túl sokat adni, a fennmaradó tartozást pedig egyösszegben kell a banknak kifizetned, amire esetleg lényegesen magasabb kamatú személyi kölcsönt tudsz csak felvenni, és rossz esetben ugyanannyit fizetsz, mintha csak a garázsban állna hibásan az autó. Vehetsz fel személyi kölcsönt a javításra, persze az sem biztos, hogy megéri (az sem biztos, hogy kapsz az autóhitel mellett) többszázezret rákölteni.

Milyen hibája lett?

2012. ápr. 15. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Auchan áruházak mellett van Norauto autoszerviz, ezek elég drágán dolgoznak, de lehetőség van o% THM-es hitelre 5hónapos futam időre, esetleg +kéne kérdezni ezeket

[link]

2012. ápr. 15. 12:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Igen, erre mondjak azt hogy megszivta az ember. Viragtartonak meg eleg draga a kertben...

Valoszinuleg egy nem keveset futott hengerfejet tettek a motorba, aminek az egyik szelepvezetoje bele esett az 1. hengerbe, es ott gallyravert mindent...

Minimum a hengerfejcsere, dugattyu stb., es meg le se bontottuk hogy hajtokar meg ilyenek. En egy "uj" motorra hajlanek leginkabb...

A Norauto viszont jo otlet! Megprobalom oket!

2012. ápr. 16. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!