2010-bem vettem hitelre egy 2000-ben keszult Vw Passat Variant-ot es elromlott. Megcsinaltatni nincs penzem, mit tehetek? Mert hogy hitelre vettem.
Ebből jókora veszteséggel sehogy se tudsz kiszállni. Ha a hitelt nem fizeted, akkor egyrészt rossz adós leszel, sehol se fogsz később hitelt kapni, az autót elveszi a bank, és mivel hibásan töredékét sem éri, kb az egész hátralévő hitelt ráterheli akár más ingóságodra-ingatlanodra, letiltja a fizetésedből. Ha eladod felvásárlónak, az se fog érte túl sokat adni, a fennmaradó tartozást pedig egyösszegben kell a banknak kifizetned, amire esetleg lényegesen magasabb kamatú személyi kölcsönt tudsz csak felvenni, és rossz esetben ugyanannyit fizetsz, mintha csak a garázsban állna hibásan az autó. Vehetsz fel személyi kölcsönt a javításra, persze az sem biztos, hogy megéri (az sem biztos, hogy kapsz az autóhitel mellett) többszázezret rákölteni.
Milyen hibája lett?
Auchan áruházak mellett van Norauto autoszerviz, ezek elég drágán dolgoznak, de lehetőség van o% THM-es hitelre 5hónapos futam időre, esetleg +kéne kérdezni ezeket
Koszonom a valaszokat!
Igen, erre mondjak azt hogy megszivta az ember. Viragtartonak meg eleg draga a kertben...
Valoszinuleg egy nem keveset futott hengerfejet tettek a motorba, aminek az egyik szelepvezetoje bele esett az 1. hengerbe, es ott gallyravert mindent...
Minimum a hengerfejcsere, dugattyu stb., es meg le se bontottuk hogy hajtokar meg ilyenek. En egy "uj" motorra hajlanek leginkabb...
A Norauto viszont jo otlet! Megprobalom oket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!