Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Botanoo, carbon credit,...

Botanoo, carbon credit, valaki vett már részt benne?

Figyelt kérdés
Vélemények érdekelnének, hogy mit gondoltok róla, de ha megkérhetlek, CSAK olyanok írjanak, akik benne vannak, vagy benne voltak! Köszönöm szépen!

2012. ápr. 11. 22:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Vagy mert tud valamit, amit itt sokan nem.
2012. ápr. 12. 11:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha te tudsz valamit, ne tartsd magadban! :)
2012. ápr. 12. 11:22
 13/23 A kérdező kommentje:
Eléggé jó ismerösöm. Felmondott a munkahelyéröl is, láttam az utalásokat is, a regisztrációját, hogy mennyi pénzt rakott be és, hogy jelenleg mennyivel több van neki. Elég hihető...
2012. ápr. 12. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, végeredményben ezt a döntést úgyis neked kell meghoznod. Én nagyon sok ellenérvet összeszedtem ahhoz hogy ne foglalkozzak vele, meg egyébként is másban látom a jövőt, ezért is nem írtam sokat. (meg már leírtam minden aggályomat egy másik kérdésnél)
2012. ápr. 12. 11:40
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

A jóslás beteljesedett, megjött fairlypay :)

Viccet félretéve, én angolul lenyomozgattam az összes szóban forgó céget, a piaci szereplők hitelességét, nemzetközi teljesítményüket, megbízhatóságukat stb. Ezenkívül még egy fontos dolgot vizsgáltam meg. Csak a pénzről szól a dolog, vagy tényleg valami hasznos és embereken segítő dolog is történik? És a végeredmény: ennél jobban ember és természet együttélésére, és ennek a folyamatos fejlesztésére szakosodott dolgot még nem láttam. A dolgok háttere pedig sok éve működik már.

2012. ápr. 12. 15:01
 16/23 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólásokat! Esetleg még valaki?
2012. ápr. 12. 17:18
 17/23 kapo1588 ***** válasza:
fairplay hozzászólása igazán szép lett én még sírtam is:D
2012. ápr. 12. 17:38
 18/23 $ € Ž ***** válasza:

[link]

Te pénzed, felőlem azt csinálsz vele, amit akarsz.

2012. ápr. 12. 17:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Carbon Credit?

[link]

Úgy érzed tök kínai számodra ez az egész? :)

(válts Angolra)(kis zászló)

De ha jó helyen kérdezel, Magyarul is megkapod a válaszokat.

(nem az ilyen fórumokon) :)

2012. ápr. 19. 10:47
 20/23 anonim válasza:
82%

Kiderült hogy az eddigi referenciáik is hazugságon alapultak:

[link]

a hiteles cáfolat a cég részéről az "összehangolt médiatámadásra" ez:

http://www.youtube.com/watch?v=YnhPOvqYDg0

...tehát mivel Dániában van piramisjáték ellenes törvény, és a cég Dániában működik, ezért nem lehet piramisjáték... Ez még mindig ugyanaz a szöveg, amit az elejétől kezdve nyomatnak, hogy ez DÁN cég, és a Dánok nem csapnak be senkit.

Mindenesetre eddig egyetlen karbon kreditet sem tudtak eladni külsősnek, a tagok menekülnének, az xtanoo-n őrült mennyiségben rakják fel a kuponjaikat eladásra, soktízezer darabot, de senki sem vesz, mivel az új belépők elfogytak. Aki átváltotta karbon kreditre, nem tudja eladni. A botanoo.com-ról eltüntették az alapító tagokról minden információt, sorra szűnnek meg a beszervező oldalak is. Menekülnek, heteken belül itt a vége.

2012. máj. 18. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!