Botanoo, carbon credit, valaki vett már részt benne?
A jóslás beteljesedett, megjött fairlypay :)
Viccet félretéve, én angolul lenyomozgattam az összes szóban forgó céget, a piaci szereplők hitelességét, nemzetközi teljesítményüket, megbízhatóságukat stb. Ezenkívül még egy fontos dolgot vizsgáltam meg. Csak a pénzről szól a dolog, vagy tényleg valami hasznos és embereken segítő dolog is történik? És a végeredmény: ennél jobban ember és természet együttélésére, és ennek a folyamatos fejlesztésére szakosodott dolgot még nem láttam. A dolgok háttere pedig sok éve működik már.
Carbon Credit?
Úgy érzed tök kínai számodra ez az egész? :)
(válts Angolra)(kis zászló)
De ha jó helyen kérdezel, Magyarul is megkapod a válaszokat.
(nem az ilyen fórumokon) :)
Kiderült hogy az eddigi referenciáik is hazugságon alapultak:
a hiteles cáfolat a cég részéről az "összehangolt médiatámadásra" ez:
http://www.youtube.com/watch?v=YnhPOvqYDg0
...tehát mivel Dániában van piramisjáték ellenes törvény, és a cég Dániában működik, ezért nem lehet piramisjáték... Ez még mindig ugyanaz a szöveg, amit az elejétől kezdve nyomatnak, hogy ez DÁN cég, és a Dánok nem csapnak be senkit.
Mindenesetre eddig egyetlen karbon kreditet sem tudtak eladni külsősnek, a tagok menekülnének, az xtanoo-n őrült mennyiségben rakják fel a kuponjaikat eladásra, soktízezer darabot, de senki sem vesz, mivel az új belépők elfogytak. Aki átváltotta karbon kreditre, nem tudja eladni. A botanoo.com-ról eltüntették az alapító tagokról minden információt, sorra szűnnek meg a beszervező oldalak is. Menekülnek, heteken belül itt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!