Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MI lesz az álláskeresési...

MI lesz az álláskeresési segély lejárta után?

Figyelt kérdés
Idén április 22-én lejár az álláskeresési segélyem.Egyedülálló nő vagyok, senkim sincs, egyedül élek, jövedelmem sehonnan sincs. Ezentúl honnan és mennyi segélyt kaphatok? Vagy hagynak pénz nélkül éhenhalni? A nyugdíj még messze, állásokra pályázgatok, nulla sikerrel.

2012. ápr. 11. 09:24
1 2
 1/13 csibexke ***** válasza:
54%

esélyeid nem tul jók. kérdezd meg majd a munkaügyi központot meg menj az önkormányzathoz is segélyért.

anyámat 1 évig nyugdijazták me vmi papir nem találtak,meg töketlenkedtek és addig 0 ft bevétele volt.... gyakorlatilag leszarják mi van veled....

2012. ápr. 11. 09:26
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Közmunka program. Jól gondolom, hogy öreg vagy? Szóval 45+os?
2012. ápr. 11. 09:37
 3/13 A kérdező kommentje:
43 vagyok...Messze még a nyugdíj. Diploma van, állami szférában dolgoztam, de leépítettek.De már nem diplomás állásokra is pályázok.
2012. ápr. 11. 09:48
 4/13 csibexke ***** válasza:
63%

ja és azt mondják hogy 43 vagy,nekünk öreg és nem kellesz.

a fiatalnál meg kisgyerekes vagy lesz neki és azé nem kell.

akkor kérdem én mi a francot akarnak a munkaadók?

18 éves apácát?

2012. ápr. 11. 10:04
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Hát... leginkább férfit akarnak.
2012. ápr. 11. 10:08
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Én 39 éves kisgyerekes vagyok. Szintén sehova se kellek. Tiszta gáz ez az egész.
2012. ápr. 11. 10:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, a bnőmék lánya meg azért nem kell, mert pályakezdő, nincs tapasztalata. Másik ismerősnek 2 kicsi gyereke van, első kérdés: mennyire betegesek a gyerekek, mert ugye tudja, h náluk nem szokás a táppénz.
2012. ápr. 11. 10:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem nincs családom, nincs gyerekem, rugalmas vagyok, tudok és szeretek is dolgozni, diploma, nyelvtudás, Cv rendben...és még csak be se hívnak...:-(((
2012. ápr. 11. 10:22
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Igaz, én nem vagyok egyedülálló, de a férjem fizetése nem túl sok hármunknak. Nagyon szeretnék dolgozni én is, de úgy néz ki, hogy sehova sem vagyok elég jó. Már lassan ahhoz sem lesz kedvem, hogy próbálkozzak.
2012. ápr. 11. 10:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha lejár az álláskeresésid az önkormányzatnál kérelmezheted a foglalkoztatást helyettesítő támogatást (havi 22.800.- Ft)

Amikor a munkaügyiben megszüntetik a járadék folyósítását, megkérdezik, hogy akarod-e igényelni az önkormányzati támogatást, és ha igen, adnak hozzá igazolást, amit vinned kell az önkormányzathoz. Ott kitöltöd a kérelmet és szociális alapon, jövedelmi és vagyoni helyzeted alapján kaphatod a támogatást.

A szociális törvényben az aktív korúak ellátása részben találod meg.

2012. ápr. 11. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!