Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kamaszok mit vegyek 20ezer...

Kamaszok mit vegyek 20ezer ft-ból?

Figyelt kérdés
14/f vagyok nemtudom mit tegyek szerintetek?
2012. ápr. 7. 21:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
32%
A tartozásomat rendezhetnéd ;)
2012. ápr. 8. 10:45
 12/18 anonim válasza:
100%

Milyen jó neked,hogy azon kell gondolkoznod mire költsd el. :)

Én táskát vennék belőle(kb. 10ezerért) a többiből pedig irány a pláza és ruhákat.

Te viszont vegyél azt,amire neked szükséged van,ha nincs olyan,akkor rakd félre és spórolj.Egyszer majd lesz olyan,amire jól fog jönni. :)

2012. ápr. 8. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, mire költeni, akkor nem költsd el.
2012. ápr. 8. 11:37
 14/18 anonim válasza:

az alábbi CDket: Pink Floyd - The Wall, Nirvana - In Utero

most már csak 10000 Ft van hátra. ebből vennék porcba rakható karikafülbevalót, mivel már unom a régit, ezután elmennék egy turkálóba és vennék egy kockás inget, a maradékból 2 doboz cigit, és még mindig lenne pénzem, hogy eltegyem nyárra, vizipipára vagy koncertre.

2012. ápr. 8. 12:15
 15/18 anonim válasza:
Megdöbbentő hogy enyien akarnak tetoválógépet... már nem az első, de nem is a második ilyen választ látok. Nem mintha bármi baj lenne vele, csak úgy furcsálom hogy minden 3. fiatal tetoválógépet akar...
2012. ápr. 8. 13:13
 16/18 anonim válasza:
vegyél egy piros átlátszóüveges retroszemcsit, egy pink adidas oldaltáskát,meg aaazt a parfümöt amit kinéztem,és add nekem*-*
2012. ápr. 8. 18:46
 17/18 anonim válasza:
ha valaki azt írja vegyél egy vibrátort fiu létedre te megeszed?
2012. ápr. 8. 21:10
 18/18 anonim válasza:
ja, amúgy hagyjuk már ezt a segítsd a hajléktalamokat-dumát, ha egy kamasz hasonló kérdést tesz fel..! el tudom képzelni, milyen gyakran oszt ételt vagy akár ad egy 100ast az utcazenésznek, aki ezt ajánlgatja..
2012. ápr. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!