Postai díjszabás, hogy megy? (Csak mert vaterán akarok ruhákat eladni)
Figyelt kérdés
Igen, ezt már megnéztem, de nem tudom, hogy tudom megnézni az ajánlott és az elsőbbségi ajánlott csomagot is. Megtaláltam azt, hogy ajánlott, de ez most, hogy kapcsolódik a termék súlyához? Honnan tudom mennyi grammonként? Amúgy ha csomagot küldök, a doboz súlya is beleszámít?
2012. ápr. 3. 23:14
1/7 anonim válasza:
Az "ajánlott" szolgáltatás fix árú, nem függ a súlytól. Van valahol a Magyar Posta honlapján egy díjkalkulátor, azzal pontosan kiszámolhatod bármilyen plusz szolgáltatással.
A doboz súlyával kapcsolatos kérdésedet meg meg se láttam..
2/7 anonim válasza:
Na figyu
Alap, hogy 2 kg alatti dolgot nem csomagként küldünk, hanem levélként, mert úgy olcsóbb.
A küldés díja a súlytól függ, az ajánlott szolgáltatás fix felárért vehető igénybe. (ahogy a táblázatban látod)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De akkor gondolom, ugyanúgy dobozban kell feladni. (Bocsi, csak ebben még új vagyok)
2012. ápr. 3. 23:27
5/7 anonim válasza:
Nem kötelező szögletes dobozba csomagolni, ez a standard postacsomagnál feltétel (ha nem ilyen, felárat számolnak fel). Levélként csomagolhatod borítékba, bubis borítékba, nejlonzacsiba, Pravdába, amit a küldemény megkíván.
6/7 anonim válasza:
Szerettem volna segíteni,de túrórudi tökéletesen és egyszerűen vázolta a helyzetet
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor az a lényeg, hogy ne dobozba csomagoljam, mert akkor 2x annyi lesz a kiszállítási ár. Köszönöm :D
2012. ápr. 4. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!