Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy van ez a Vatera jutalék...

Hogy van ez a Vatera jutalék befizetésével? Kapok csekket?

Figyelt kérdés

Értesítést kaptam, hogy számlázzák a befizetendő díjat (555 Ft). Az emailben van egy link, hogy kattintson az összes tartozás rendezéséhez, de ott csak a PayU meg banki átutalás van. Én csekket szeretnék. Rámentem a számlázási információkra, megadtam a címem. Már a múltkor átállítottam a fizetési módot csekkre. Itt az van kiírva, hogy:

Fizetés mód megváltoztatása:

Amennyiben postai csekkes befizetésre változtatja a fizetési módot, úgy az a következő számlától lép érvénybe és elsőként kizárólag ahhoz a számlához tudunk küldeni csekket.

(Azaz a változtatással csekket nem kap a jelenlegi tartozásának rendezéséhez!)

Akkor most mi van? Kapok csekket vagy nem? Ha nem kapok, akkor csak átutalni tudom, vagy rózsaszín csekken is be lehet fizetni?

Most mi a francnak variálnak, hogy így nem küld csekket, meg úgy...

2012. ápr. 2. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:
miért nem utalsz? A csekkre majd fizetheted a kezelési költséget
2012. ápr. 2. 08:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Mert a kártyámon nincs engedélyezve netes utalás, meg az is kerül annyiba, mint a csekk. Be kell utaznom hozzá a városba, ami meg egy költséges dolog, mert messze lakom és drága a busz.
2012. ápr. 2. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!