Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha örökölnétek...

Mit tennétek, ha örökölnétek több, mint egy millió forintot 18 évesen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
18 éves koromban a fizetésem 2300 Ft volt. Egy millióból rengeteg dolgot meg lehetett (volna) venni. Ma, 54 évesen kifizetném a rozzant kocsim rozzant hitelét. A maradékból telne még néhány kiflire. Mit tennék? Mákos gubát készítenék vacsira.
2012. márc. 30. 17:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Vennék egy kocsit.
2012. márc. 30. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Semmiképpen sem költeném el.Befektetném.Ha nincs szükséged rá még néhány évig,akkor akár 30%-ot is rádobhatsz egy jó befektetéssel.
2012. márc. 30. 18:18
 4/14 Flector 67 ***** válasza:
59%
Persze. Én meg 40%-ot adok rá.
2012. márc. 30. 19:31
 5/14 anonim ***** válasza:
1 millió nagyon kevés nem lehet igazán befektetni arra jó hogy tudj venni 1 laptopot,telefont,tvt ruhákat vagy esetleg 1 autót vagy ha van hitel azt kifizetni de 1 milliót nem nagyon lehet bekfektetni
2012. márc. 30. 20:05
 6/14 Flector 67 ***** válasza:
Még a végén kiderül, hogy idejár a nagytőke írogatni. :)Szaros 1 milliót nem lehet forgatni?
2012. márc. 30. 20:11
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Én örököltem ennél többet 18 évesen. Nem költöttem el, betettem a bankba, később lakást és kocsit vettem belőle.
2012. márc. 30. 20:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Betenném a bankba vagy valahova (utánanéznék, hol van a legjobb helyen). A későbbiekben ez a pénz nagyon jól jöhet, pl. ha munkanélküli leszel vagy házat vennél.
2012. márc. 30. 21:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Én vennék egy laptopot max 140.000HUF-ért, a többit a bankba tenném. Vagy ha teheted, menj egyetemre és abból finanszírozhatod a tandíjat.
2012. márc. 30. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Félretenném arra hogy képezzem magam, amiket leírtak kocsi,laptop,teló, jó dolgok de 1 a kocsira akkor is fizetsz ha csak áll a garázsban másrészt az 500 felé kúszó üzemanyag árak miatt nem éppen gazdaságos főleg ha tudsz diák bérlettel mászkálni, laptop,ruha,mobil meg mind divat cucc minden 2. debilnek van okos telefonja de nagyon nem lehet kihasználni a tudását, másrészt meg fél évente kidobnak új cuccot, a tudás meg a legjobb befektetés, pl aki a 30 % ot javasolta az a lakástakarékra gondolt de ha kiszámolod 10 % os kamatos kamatra jön ki évente, + ugye inflálódik a pénz, minden nap kevesebbet ér az adott milliód, valamint azt csak lakás célra költheted el, és arról meg ugye számlát kell mutatni, holott inkább megcsináltatod számla nélkül ha épp lakás kell és már jobban jársz. Banknál ugyancsak az a baj hogy nem egy jaj de nagyon jó befektetés a bankoknak jók, báár az embereknek akik azt hiszik mekkora agyak hogy beteszik a pénzüket és ez az év 5lete azt csak sajnálni tudom. Inkább tanulj meg ebből a pénzből 2 nyelven perfektül + még egy BA diploma is kijön belőle, ezeknek van értelme a leginkább
2012. márc. 30. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!