Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik ingatlan...

Szerintetek melyik ingatlan paraméterei előnyösebbek ilyen árért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. márc. 26. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2. kevesebbet kell rákökölteni!
2012. márc. 26. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát itt Újpesten szerintem ez drágának számít, nemrég vettünk egy lakást, 40 nm, 1 szobás, gázfűtéses, felújított, első emeleti, kamra, pince, pici kert is tartozik hozzá, Irányi Dániel utcában van, 4,5 m ft volt, adóval meg mindennel együtt durván 5 m ft. Sok lakást nézegettem, amik ilyen árban vannak, van még egy lakás a piac mellett, nem is lakás, kis ház, alul szoba konyha, a padlástérben is meg van csinálva egy szoba, meg ahoz is tartozik kert, 6 m ft, sajnos annyit nem tudtam rászánni, de az nagyon tetszett. Egyébként ezek közül nekem az első szimpibb, de ennyiért sok.
2012. márc. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!