Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen otthoni munkát végezzek?

Milyen otthoni munkát végezzek?

Figyelt kérdés
Ti mien othoni munkát végeznétek?
2009. jún. 14. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát egggy nyavajjás szoval nem emlitetedd hoggy pénzet akarssz keresni. Asztat hinnni a kérdésbő, hogy othon unatkozol és a kertbe vagy a sufniba akarsz valamit dógozni, ha má ténleg átnyálasztad asztat a szótárat.

Komoly erőfeszítésembe került úgy írni, ahogyan ezt te magad teszed. De egy dolog biztos: nem fogok rászokni, mert akkor nemkem is kunyerálnom kellene itt ötletekért, hogy hogyan kereshetnék pénzt.

Sok sikert kívánok!

2009. jún. 14. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Telefonsex? Jól fizetnek! Már ha nincs olyan akkcentusod, mint az írásod!
2009. jún. 14. 20:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok. Ez szép volt Tőled :) :)

A kedvedért megnéztem (most már) a neten. Ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

Én a helyedben felhívnám, megkeresném a kerületi Önkormányzatot (média, hírdetésszervezés pl.) is. Vannak még civil szervezetek, melyek (bizonyos estekben) segítenek keresni, ill. tudnak ajánlani távmunkát. Azért a net-tel légy óvatos. Nem szabad mindennek bedőlni, és soha ne fizess előre ki semmit, bármily kecsegtető ajánlattal keresnek meg.

Pl. tudnál biztosítási "ügynökként" is dolgozni, vagy bármely MLM redndszert építeni. Telefon kell hozzá, meg internet, kapcsolatrendszer. Remélem sikerrel jársz!Drukkolok!

2009. jún. 14. 23:18
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Én is a telefonszexre szavazok! azzal jól is lehet keresni!
2009. jún. 15. 14:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy te még túl fiatal a telefonszexhez??
2009. jún. 15. 20:20
 16/18 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem ijen az akkcentusom csak el írtam,...de a telefon sexhez tényleg fiatal vok,jah és bocsi de én pénzkeresésre gondoltam
2009. jún. 16. 10:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Hanemijen, akko mijen?

Elíítad? Az accentusod Baátom!?

Isten kegyelmezz!!

2009. jún. 17. 03:21
 18/18 anonim válasza:
ha még nincs munkád ,írj
2009. jún. 20. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!