Milyen otthoni munkát végezzek?
Hát egggy nyavajjás szoval nem emlitetedd hoggy pénzet akarssz keresni. Asztat hinnni a kérdésbő, hogy othon unatkozol és a kertbe vagy a sufniba akarsz valamit dógozni, ha má ténleg átnyálasztad asztat a szótárat.
Komoly erőfeszítésembe került úgy írni, ahogyan ezt te magad teszed. De egy dolog biztos: nem fogok rászokni, mert akkor nemkem is kunyerálnom kellene itt ötletekért, hogy hogyan kereshetnék pénzt.
Sok sikert kívánok!
Első válaszoló vagyok. Ez szép volt Tőled :) :)
A kedvedért megnéztem (most már) a neten. Ezeket találtam:
Én a helyedben felhívnám, megkeresném a kerületi Önkormányzatot (média, hírdetésszervezés pl.) is. Vannak még civil szervezetek, melyek (bizonyos estekben) segítenek keresni, ill. tudnak ajánlani távmunkát. Azért a net-tel légy óvatos. Nem szabad mindennek bedőlni, és soha ne fizess előre ki semmit, bármily kecsegtető ajánlattal keresnek meg.
Pl. tudnál biztosítási "ügynökként" is dolgozni, vagy bármely MLM redndszert építeni. Telefon kell hozzá, meg internet, kapcsolatrendszer. Remélem sikerrel jársz!Drukkolok!
Hanemijen, akko mijen?
Elíítad? Az accentusod Baátom!?
Isten kegyelmezz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!