Miért ment fel ennyire a tojás ára?
fél éve 700ért vettem 30db-ot (tálca), most 1800legjobb esetben,
fél éve 240ért vettem egy olcsóbb kategóriás tíz darabosat, 320ért magasabb árkategóriás tojást (10db), ma ezt már csak 6-800Ft-ért tudom megtenni, legjobb esetben,
persze attól eltekintve,hogy ha ráírják a tojás dobozára, hogy BIO, máris 800Ft-ba kerül 6db :S
"13:40 ha "időben" megvették volna az új ketreceket, akkor csődbe is mentek volna, mert ezekben drágább a tartás, mivel több hely kell egy csirkének"
Meg kellett volna venniük időben! A magyarok legújabb hóbortja az, hogy mindenért más a hibás! Hát nem! Először mindenki nézzen mélyen magába, aztán hárítsa a felelősséget másra! Azt meg ne mondja senki, hogy 12 év nem volt elég felkészülni! Olyan nincsen! Amelyik meg egy ilyen miatt csődbe megy, az meg is érdemli! A magyar gazdák versenyképtelenek, ezért mindent az EU-ra fognak rá!
"Miért ment fel ennyire a tojás ára?"
Mert
"Ez nem Putnok, nem Hejőbába,
Megint felment a tojás ára..."
Én is lehidaltam, mikor a piacot körbejártam és 50 ft.-nál olcsóbb tojást sehol sem árultak. Drasztikusan megemelték az árát, és biztos nem csak a húsvét miatt. / fentebb már leírták /. Azoknak jó, akik tudnak tyúkot tartani, nem kell megvenniük, mint pl. a vidéken lakó nagybátyáméknak.
Legalább az alapvető élelmiszerek árait ne emelnék a csillagos égig, mert ez már katasztrófa lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!