Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A továbbtanulásomon filózok,...

A továbbtanulásomon filózok, de nemtudom, hogy ennek így van-e értleme (? )

Figyelt kérdés

Na szóval az van, hogy kigondoltam magamban, hogy informatikát választom szakként (közgazdasági, informatikai szakközépbe járok), ezután közgazdasági egyetemre megyek. Egyetem után kimegyek külföldre és apám segítségével/útmutatásával nyitok egy fodrászületláncot.

Szeretem az informatikát, és feleslegesnek tartom, hogy közgazdaságot tanuljak amikor az egyetemen megtanítanák.

Szakközépben infora vagy közgazdaságra jelentkezzek?

2012. márc. 22. 17:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok az apámtól függeni, és a fodrászüzletlánc egy darabig nem lesz az enyém... és nem azt kérdeztem, hogy fodrászüzletláncot lehet-e nyitni vagy hogyan kell hanem, hogy infora vagy közgazdaságira jelentkezzek szakközépben
2012. márc. 23. 21:32
 12/16 Flector 67 ***** válasza:
Inkább közgázra. Bár attól is függ milyen sikeres a fodrászcégetek.
2012. márc. 23. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha közgázra mégy egyetemre, a saját érdekedben közgázt vegyél fel a középiskolában. Különben sem egyszerű, főleg,ha ott szembesülsz először a legalapvetőbb fogalmakkal is.
2012. márc. 24. 09:26
 14/16 anonim ***** válasza:
de miért nem kéred ki apád véleményét? -.- azzal h megkérdezed mit gondol még nem fogsz töle függeni.
2012. márc. 24. 19:26
 15/16 Flector 67 ***** válasza:

Nincs itt semmilyen fodrász lánc hálózat. 1. Magamnak nem csinálok konkurenciát. 2. Ha már van egy sikeres cégem, nem nyitok egy újat, hanem fejlesztem. 3. Egy cég vezetéséhez nem egyetem kell, hanem érzék.

4. Ha tényleg lenne egy jól menő cégetek, akkor ne azt akard vezetni, hanem tanulj valamit amire szükség van és a cég legyen egy passzív jövedelemforrás.

Én így csináltam.

2012. márc. 24. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Végül is tényleg elég életszerű, hogy az apjának külföldön sikeres fodrászatlánca van, a gyereknek szegénynek meg a gyakorikérdéseken kell megkérdezni, hogy mit kell tanulni ahhoz, hogy csináljon ő majd egyszer egy MÁSIK fordrászatláncot külföldön, az előírásai alapján.
2012. márc. 25. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!