Kamu ez a munkalehetőség?
ezt a levelet kaptam a minap..de nagyon szkeptikus vagyok...hallottam már ilyen pénzküldős munkalehetőségről,és elment a bizalmam...
kapott esetleg másvalaki is ilyen levelet?vagy van egyéb tapasztalat?
Szia! Ne haragudj, ha levelemmel zavarnálak, kérlek olvasd végig, mielőtt a kukába dobnád!:-)) Köszönöm! A legegyszerűbb, legpraktikusabb pénzkereseti lehetőség másolással -sok ezer forint befektetése nélkül, mindenféle macera, kibírhatatlan kollégák és főnökök nélkül.
Kell ennél jobb?...nekem NEM! A kávét otthon is minden reggel lefőzöm...:-)). Küldj egy mailt, és eljuttatok egy tájékoztatót Neked.
Munkanélküli pedagógus és rendszergazda vagyok, nekem sem mindegy, mennyi pénz jön be a segély mellé.:-))
Amikor engem megkerestek ezzel az ajánlattal, én is kétkedve fogadtam. Viszont úgy gondoltam, hogy a 600.-Ft nem egy nagy összeg. Magam is meglepődtem, amikor 3 nap alatt "visszajött". Innentől kezdve már nincs veszteni valóm, nincs kockázatom benne. Csak tőlem függ, mennyit keresek!
Küldöm a tájékoztatót.
Üdvözlettel:XY
//szándékosan kivettem az levélből az email-címet és a nevet...//
Igen, ez piramis! Már a Wikipédián is olvashatsz erről.
Elég volt ennyit elolvasnom belőle:
"A legegyszerűbb, legpraktikusabb pénzkereseti lehetőség...-sok ezer forint befektetése nélkül."
Már megtanultam, és te is ezt tedd: Ilyen nincs. Ha vki ilyesmi hasonló szép dolgokkal kecsegtet, az egész túl van lihegve és magasztalva, akkor bármilyen dologról is legyen szó, az csak be akar csapni. Mondhatni túl szép h igaz legyen. (Ha túl sok szépet hallasz vmiről máris kezdhetsz gyanakodni.)A naiv, jóhiszemű emberekre vadásznak.
Másrészt meg a megfogalmazásáról is ordít, ha megnézed egy csomó ilyen körleveles dolog ugyanígy van felépítve:
"1.Szia!..És jön a tuti ajánlat, amit nem hagyhatsz ki.
2.Aztán ennek a kifejtése pár mondatban.
3.És végül persze, h ő se merte el hinni, h igaz, de milyen jól járt, blala..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!