Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kamu ez a munkalehetőség?

Kamu ez a munkalehetőség?

Figyelt kérdés

ezt a levelet kaptam a minap..de nagyon szkeptikus vagyok...hallottam már ilyen pénzküldős munkalehetőségről,és elment a bizalmam...

kapott esetleg másvalaki is ilyen levelet?vagy van egyéb tapasztalat?

Szia! Ne haragudj, ha levelemmel zavarnálak, kérlek olvasd végig, mielőtt a kukába dobnád!:-)) Köszönöm! A legegyszerűbb, legpraktikusabb pénzkereseti lehetőség másolással -sok ezer forint befektetése nélkül, mindenféle macera, kibírhatatlan kollégák és főnökök nélkül.

Kell ennél jobb?...nekem NEM! A kávét otthon is minden reggel lefőzöm...:-)). Küldj egy mailt, és eljuttatok egy tájékoztatót Neked.

Munkanélküli pedagógus és rendszergazda vagyok, nekem sem mindegy, mennyi pénz jön be a segély mellé.:-))

Amikor engem megkerestek ezzel az ajánlattal, én is kétkedve fogadtam. Viszont úgy gondoltam, hogy a 600.-Ft nem egy nagy összeg. Magam is meglepődtem, amikor 3 nap alatt "visszajött". Innentől kezdve már nincs veszteni valóm, nincs kockázatom benne. Csak tőlem függ, mennyit keresek!

Küldöm a tájékoztatót.

Üdvözlettel:XY

//szándékosan kivettem az levélből az email-címet és a nevet...//

2009. jún. 12. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam ilyet!!! Ez egy PIRAMIS! Ha úgy döntesz,hogy te is csinálod..akkor az illetőnek(aki írta neked) küldöd a pénzt.Ő majd írni fog neked,hogy te is küld el ezt a levelet sok emberkének az e-mail címeddel,és ha szerencsés vagy neked is fognak pénzt küldeni...De hamar rá fogsz jönni,hogy sokkal több pénzt kell küldenek mint amennyi neked be fog jönni,mert sok ember aki ilyen levelet kap el se olvassa csak törli...Rajtad áll,hogy mit csinálsz...Én töröltem,és nem foglalkoztam vele...
2009. jún. 12. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van felesleges 600.- Ft-od,írj neki.De nagy haszonra akkor se számíts,ha küld tájékoztatót.Néhány ilyen ajánlatra az ismerőseim válaszoltak,és nem jött be nekik.
2009. jún. 12. 16:44
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából én is afelé hajlottam h.nem válaszolok...csak megerősítés kellett...talán túl jóhiszemű vagyok,de igyekszem változni.:)
2009. jún. 12. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bekerülsz egy piramisjátékba százhuszonháromezrediknek és te is küldözgethetsz majd ilyen témájú leveleket akár itt az oldalon keresztül, akár aprónetes hordetés formájában. Tökre nem éri meg. Plusz az APEH sem örül az ilyennek, bár úgysem lesz belőle jelentős bevételed.
2009. jún. 12. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, ez piramis! Már a Wikipédián is olvashatsz erről.

[link]

2009. jún. 12. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Elég volt ennyit elolvasnom belőle:

"A legegyszerűbb, legpraktikusabb pénzkereseti lehetőség...-sok ezer forint befektetése nélkül."

Már megtanultam, és te is ezt tedd: Ilyen nincs. Ha vki ilyesmi hasonló szép dolgokkal kecsegtet, az egész túl van lihegve és magasztalva, akkor bármilyen dologról is legyen szó, az csak be akar csapni. Mondhatni túl szép h igaz legyen. (Ha túl sok szépet hallasz vmiről máris kezdhetsz gyanakodni.)A naiv, jóhiszemű emberekre vadásznak.

Másrészt meg a megfogalmazásáról is ordít, ha megnézed egy csomó ilyen körleveles dolog ugyanígy van felépítve:

"1.Szia!..És jön a tuti ajánlat, amit nem hagyhatsz ki.

2.Aztán ennek a kifejtése pár mondatban.

3.És végül persze, h ő se merte el hinni, h igaz, de milyen jól járt, blala..."

2009. jún. 13. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!