Elegem van a fővárosból, a multiból. Mit tegyek?
Kedves Kérdező!
Azon is érdemes lenne elgondolkoznod, hogy jó multinál vagy-e. Tudom, h "egyik kutya, másik eb", meg egyéb közhelyek, de van különbség multi és multi között is! lehet, h épp rossz helyen vagy, lehet sok negatív kollegával vagy körülvéve, lehet nem izgat eléggé, amit csinálsz. Még mielőtt ilyen komoly elhatározásra jutnál, hogy feladod eddigi tanulmányaidat, tapasztalatodat, adj sztem még egy esélyt magadnak egy másik multinál is, vagy másik területen.
Egyéb megvizsgálnivalók: mennyit kell utaznod? (pl. a sok metrózástól zombi leszel) A kevés szabadidődben feltöltődsz vagy sajnálkozol? Van kapcsolatod, vannak barátaid, tudsz a hobbidnak időt szentelni? Ha sok pozitív ingert gyűjtesz be, azok segítenek elviselni a multizás. Ha nincsenek ilyen pozitív ingerek, akkor neadjisten fél év múlva attól lehetsz elkeseredve, hogy vidéken minden olyan uncsi, alig keresel pénzt, és nincs alkalmad ismerkedni sem.
Csak ügyesen...
ÉN a helyedben meggondolnám hatvanszor.
Élvezd ki keresel sok pénzt,ki tudja előléptetnek utazgathatsz.
Ez a lelkizés őszintén mire jó,bazz tedd össze a két kezedet ahogy én is,hogy jó helyen vagy.
Nézzél szét szabócsban azt rájössz,amikor a srác meséli,hogy na most két hónapig keresek 37ezret 27éves vagyok,de csajok elkerülnek mint egy leprást.
Szerinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!