Elegem van a fővárosból, a multiból. Mit tegyek?
Én is ugyanebben a cipőben járok, pontosan így érzek a multi munkahelyemmel kapcsolatban, de sok okosat sajnos én sem tudok mondani. Az biztos, hogy addig nem szabad otthagyni a jelenlegi munkahelyet, amíg nincs másik. Ez különösen igaz akkor, ha vidékre akarsz visszaköltözni.
Addig is próbáld meg lazábban felfogni a dolgokat. Én például minden nap úgy megyek be, mintha ez lenne az utolsó hónap, amikor itt dolgozom, de persze nem tudom, hogy hány ilyen utolsó hónap lesz még.
Kedves első, köszönöm a megértő választ, és a tippet, megpróbálom az általad javasolt technikát alkalmazni:)
Kedves második, sajnos én ilyen nyomi vagyok, túlságosan lelki alkat, meg kicsit beleestem az "anyám nem ilyen lovat akartam" szituba, az egyetemen még tetszett a szakma, de ahogy bekerültem az öltönyös-kiskosztümös merevarcúak közé, minden nap kín bejárni, mert ez nem az én világom.
Ha úgy érzed, a kevesebb pénz ellenére is boldogabban élnél vidéken, akkor nem lehet vitás a válasz.
Azért ebből a 10 millió emberből 8 vidéken él úgy-ahogy, és nem hiszem, hogy mind boldogtalan lenne.
Én biztos vagyok benne, hogy Budapesten legalább dupláját keresném a munkámmal, de nekem nem érne annyit.
Én se szeretem Pestet, de igazából nem a várossal van bajom hanem a zsúfoltsággal. 2 évig ingáztam lakhely és Pest között 10km-oda vissza tömegközlekedéssel. Cég fizette a bérletet. De én a környékünkön lakhelyhez közel kerestem munkát a szabadidőmben, beadtam mindenhova az önéletrajzom ahova csak tudtam és így 2 év után szerencsére találtam is egy jobb helyet.
Átlagfizetés megvan, ebben az országban én nem is vágyom többre.
Keresni kell másik helyet ahol jól érzed magad, mert a stressz csak betegségeket fog okozni a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!