Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen papirok kellenek a...

Milyen papirok kellenek a Luxenburgi családipótlékhoz?

Figyelt kérdés
e401 és e411,születési bizonyitvány/németre forditva/,lakhelyigazolás/nemetr ford./,munkaszerződés/német/ ezek megvannak még mi kell?Férjem és én elváltunk és nem tudom kell-e a válási papir németre forditva...

2012. márc. 18. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"Luxenburgi" - Ilyen ország nincsen!
2012. márc. 18. 14:28
 2/11 anonim ***** válasza:

ma 14:28

Akkor nézd meg a térképet...

Van ilyen ország.Elég picike.Inkább Luxemburgi Nagyhercegségnek hívjuk,de szokásból országnak is..Fővárosa: Luxembourg..Szomszédja Francia és Németország.

2012. márc. 18. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Bocs, de ha valaki LuxeMburgban lakik, az nem írja el a nevet LuxeNburgra!...

LuxeNburg tényleg nem létezik!!!... :-))

Amúgy meg : mindenkinek ott kell az EU-ban igényelnie a családipótlékot, ahol életvitelszerűen él...

Ha a Kérdező Luxemburgban él, akkor ott kell megérdeklődnie, milyen iratokat kell ehhez benyújtania az ottani Hivatalok számára...

Ha a Kérdező itt Mo-on él (gyanítom, hogy igen!) akkor az itteni szabályok szerint a mo-i hivatalban (MÁK) kell igényelnie a családipótlékot...

2012. márc. 18. 14:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Az első arra gondolt, hogy nem Luxenburg, hanem Luxemburg. Szerintem ott helyben kéne megkérdezni, vagy a követségen.
2012. márc. 18. 14:40
 5/11 A kérdező kommentje:
nos van egy gyerekünk,az apja kint dolgozik LUXEMBURGAN és monta,hogy a családi potlékot igényelhessük,a volt férjemnek már van másik családja,ott a gyerek már kapott családipótlékot,de mi pontossan nem tugyuk kell-e a válási papir vagy nem?
2012. márc. 18. 14:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Kérdés:

Te kint élsz Luxemburgban gyerekkel együtt? Mert ha nem ,akkor teljesen mindegy hogy a férjed ott dolgozik vagy sem.Ahhoz hogy kapj családit nektek is ott kell élni.Igazolni állandó bejelentett lakcímmel hogy te is részese vagy Luxemburgnak.

2012. márc. 18. 15:14
 7/11 anonim ***** válasza:
még valamit.A volt férjed és családjának semmi köze hogy te családit igényelsz vagy sem..Nem is értem,hogy jön bele a volt férj.
2012. márc. 18. 15:14
 8/11 A kérdező kommentje:
A volt férjem dolgozik kint Luxemburgban,és neki van 2 fia(X és Y),egyik tőlem(X) másik,mástol(Y) és az ő családja nem él kint csak ő jár ki oda dolgozni,és monta,hogy az én fiam(X) is kaphatna családit,mert az ő fia(Y) luxemburgbol kapja a családit!
2012. márc. 18. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, kaphatná a te fiad is Luxemburgból a családit, ha a férjed nevelné és oda lenne bejelentve. Kell a válási papír és azt is igazolnotok kell, hogy a férjednél helyezték el a gyereket.
2012. márc. 18. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:

A kérdés csak akkor bonyolult ha a gyerek luxemburgi állampolgár.

Egyébként vagy te és a gyerek akik itt éltek. És ha itt éltek akkor sehova máshova nem nyújthattok be papírt családi pótlékra!

2012. márc. 18. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!