Egy 17 éves gyerek, hogyan tud pénzt keresi legálisan?
Melódiák oldalát folyamatosan, minden nap nézd, naponta frissítenek. Esetleg a rébuszt ajánlom, de ők nagyon tartják magukat a 18hoz.
Eudiákok is van még, meg pár ilyen kisebb, érdemes megnézni őket. Nem viccből mondom, de google ebben tényleg sokat tud segíteni.
Nézz körbe, egyidősek vagyunk, dolgoztam a nyomorult mekiben (soha ne menj oda, és senki más se), szórólapoztam, promóciós cuccokat adtam a Ligetben, címkéztem a Müllernek majdnem egész nyáron.
Amióta csak lehet, azóta próbálok dolgozni, normális helyet találni. Sok sikert, mert találni fogsz biztosan, saját példából kiindulva.
Naná, hogy nem hívnak, mert neked kell utánajárni a munkának. A munkanélküliek 2/3-a amúgy pont emiatt munkanélküli. Mert várják, hogy majd felajánlják nekik a munkát.
Én is be vagyok regisztrálva ilyen helyekre. Amikor nem voltam rászorulva a pénzre, akkor leszartam őket, és nem is kerestek meg. De ha munka kellett, akkor besétáltam szépen, és megkérdeztem, hogy van-e valami. Legtöbbször volt. Ha nem, megismételtem ezt 2-3 nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!