Miért nem kapok SMS értesítést, amikor pénz küldenek a számlámra? Cibezz számlám van, ha veszek le pénzt mindig küldi az sms-t.
CIB-nél momentán nincs bankszámlám, de van Raiffeisen, OTP (többféle is), K&H számlám...
Mindegyik folyószámlához meg kell rendelni a mobil-szolgáltatást és ezt aktivizálni kell, onnantól kezdve (nekem legalábbis) jönnek megbízhatóan az értesítések pénzfelvételnél, vásárlásnál, akkor is, ha pénz jön a számláimra...
A NetBank elérést is minden számlához aktivizálni kellett, onnantól intézhetem a bankolásaimat a neten is!
Itt a NetBank fiókodban megnézheted az aktuális egyenlegedet is.
Nézz utána a CIB Bank weboldalán a "Cibezz" számla leírásának, lehet hogy csak aktivizálnod kellene azt a funkciót, hogy pénz érkezésekor is kapj SMS-t?
Vagy van telefonos ügyfélszolgálatuk, itt is kapsz segítséget!
Az előző válaszoló jól leírta, közben megkukkantottam a neten a cib kondíciós listáit, elméletileg a cibezz számlánál féláron lehet, mind a számlafigyelő mind a kártyafigyelő sms szolgáltatást.
Ezek szerint neked csak a kártyahasználatot figyelő része aktív, ha beugrassz egy cib fiókba, megoldják neked a másikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!