Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy fogjuk kifízetni a gázt...

Hogy fogjuk kifízetni a gázt és a bevállalt lakás hitelt télen?

Figyelt kérdés
Minden megemelkedett rengeteg a rezsink. Índuláskor gondoltuk hogy emelkedik a rezsi összege az évek allatt de ennyíre nem hittük volna. A bevételünk meg nem nől hanem csökken.
2009. jún. 11. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

sehogy.

még mielött beütne a baj meg kell próbálni átütemezni a kölcsönt, ha lehetséges. a banknak nem érdeke, hogy bedőljön a hitel, mert úgy kevesebb pénzt kap, mint szeretne. szóval, ha nem akkor kezd okoskodni az ember, amikor már több havi részlettel csúszásban van szoktak segíteni.

ha nem találtok megoldást, akkor meg fel kell készülni arra, hogy eladjátok és kisebbe költöztök. vagy mondjuk nem fűtötök. vagy hasonló.

de még most utána kell menni, mert ha már késedelmes tartozásaitok vannak, akkor nem szoktak engedni.

2009. jún. 11. 10:56
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi még nincs tartozásunk de valahogy kénne fére rakni , sporolni. Át kel szervezni az életünket + a megszokásokat. De hogyan?Gondoltam majd nem internetezünk és ruhára se költünk ezentul, nem divatolunk mert már ezek a dolgok luxusnak számitanak.Csak atol félek hogy ott leszünk a téli hónapokban és lehet hogy annyi pénzünk nem lesz hogy mindent fízessünk.
2009. jún. 11. 21:14
 3/5 anonim válasza:
Sajnos a bank nem segít:( Neki igenis érdeke, hogy bedőljön a hitel, amiket elad különböző ingatlan alapoknak. Remélem, mivel hasonló a helyzetünk a Tiédhez, Kedves Kérdező, nem fog ez megtörténni velünk.
2009. szept. 4. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sok embert fenyegeti ez a veszély.
2009. szept. 19. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:

nem tudom hol és milyen hiteled van, de lehet, hogy át tudod váltani kedvezőbbre. ha írsz privit, akkor megpróbálok ebben segíteni Neked.

a mi törlesztőnk egyébként 66ezer ft-ról kb. 95ezer ft-ra emelkedett. ebben benne van az árfolyamemelkedés is, illetve a bank egyoldalú kamatemelése is. Mi még tudjuk fizetni, de amikor tavaly havi 60ezer ft volt a fűtésszámlánk télen, akkor mi is a megtakarításunkból fizettük a törlesztőt... Én lemondtam a kábeltévét (-5000), összevonattam a telefon és az internet számlát (-700), felhívtam az internetszolgáltatónkat és megmondtam, hogy felmondom a netet, így 5000ft csomagdíj helyett megkaptam ugyanazt 2000 ft-ért, így itt is nyertem (-3000). emellett talán kevesebbet járunk vásárolni és kevesebb édességet veszünk. Mi így spórolunk.

2009. szept. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!