Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kiadnád az összes megspórolt...

Kiadnád az összes megspórolt pénzed egy laptopért?

Figyelt kérdés
Anya úgy van vele, hogy minek nekem laptop. De én meg szeretnék már egyet. Szóval ha más nem, elkölteném az összes pénzem rá. Te kiadnád az összes pénzed egy laptopért?
2012. márc. 11. 14:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
szerintem azért ne az összeset, hanem kérd meg anyudékat, hogy egy kicsivel szálljanak bele, mert az a kis maradék jó lehet még akármire is :))
2012. márc. 11. 14:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem. De ez én vagyok. A döntésed azt fogja megmutatni, hogy a szüleid mennyire tudtak megtanítani a pénzzel való gazdálkodásra.
2012. márc. 11. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg gyerek vagy, megteheted. Felnőttként viszont mindig lennie kell tartaléknak.
2012. márc. 11. 14:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha munkaeszköz-, és jól körülnéztem az árakat tekintve akkor igen.

Ellenkező esetben nem valószínű, illetve egy olcsóbb jót néznék.

2012. márc. 11. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
én legkisebbet, legolcsóbbat venném - azok is azért 80tól kezdődnek (samsung, de állítólag nagyon jó), de jó az ha marad még tartalék pénzed...ha vársz pár hónaot és gyűjtesz még.
2012. márc. 11. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Volt már laptopod? Mert ha nem, akkor nagyon nagy csalódás lesz az összes pénzedet elkölteni rá.

Nekem volt már kettő is, de sok gond volt velük, pedig nem olcsót vettem. Asztali gép sokkal jobb választás, ha csak nem utazol sokat.

2012. márc. 11. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem, ha csak nincs égetően nagy szükségem rá. Egy asztali gép sokkal praktikusabb, ha nem utazol. Sokkal jobban fejleszthető, sokkal könnyebb cserélni az alkatrészeket, ha meghibásodnak.
2012. márc. 11. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Én már évek óta gyűjtögettem egy új asztali gépre, és egy kis segítséggel meg tudtam venni. Most alig van pár ezrem, de nem gond, mert úgy sem szoktam költögetni :D

Szóval ha valóban kell egy LapTop és nincs kilátásba semmilyen dolog amihez sok pénz kell majd, akkor vedd meg.

2012. márc. 11. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél használtat, az azért olcsóbb. (Persze jól meg kell nézni hogy mit veszel és kitől)
2012. márc. 11. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha kevés pénzed van, akkor inkább rakj össze részekből egy olcsóbb asztali gépet. Laptop főleg akkor kellhet, ha már egyetemre jársz. Ha még gimis vagy, akkor nem létszükséglet.
2012. márc. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!