Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segitséget kérek! A vatera...

Segitséget kérek! A vatera tartozik nekem, hogyan tudnám vissza kapni a pénzemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

sajnos az a dolog történt, hogy véletlenül a vaterának utaltam el a tv számlámat az egyik adott honapban, és probáltam vissza kérni a vaterátol a pénzt de ök azt mondták hogy csak akkor abban az esetben adják/utalják vissza, ha töröltetem magamat véglegesen az oldalrol!

Természetesen ez mind meg is történt 2 honapja!

De az utalás nem történt meg, azota kapcsolatot sem tudok velük teremteni, mert a tel számuk titkos, a leveleimre(kb20 ) nem is válaszolnak!

A legujabb hirek szerint nem hogy ök tartoznak nekem, (amugy az összeg 19500 ft ) henem még én 2800 ft.-tal! ( az ö behajto cégüktöl kaptam az infot)

Mit tehetnék hogy végre megkapjam ami az enyém?

(minden levelezés megvan amit velük folytattam!

Kérlek adjatok tanácsot, mert már elfogyott a türelmem!

Köszönöm!

2009. jún. 10. 11:05
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szia! Történtek fejlemények?
2009. júl. 22. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt hittem már van valami eredmény...:(
2009. júl. 23. 07:09
 13/17 A kérdező kommentje:

sziasztok! sajnos minden honna elutasitanak!

de már nem érdekel a dolog! legyenek vele boldogok!

Tudjátok ebből azt szüröm le hogy nem egy tisztességes cégről van szo hanem egy jo lehuos bandárol!

Hány embert megkárosithattak már igy!

További kellemes napot nektek!

Ui: köszönöm a tanácsaitokat!! :)

2009. júl. 24. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:
SAJNÁLOM!:((
2009. júl. 29. 08:54
 15/17 A kérdező kommentje:
semmi baj! tanultam az esetből, ez egy jo lecke volt, azota jobban odafigyelek mindenre!
2009. júl. 29. 14:41
 16/17 anonim válasza:

[link] itt tudsz panaszt tenni

szerintem ne hagyd annyiban! a pénzed visszajár, nem évül el 5 évig,

19500 Ft-ért megéri feljelentést tenni!

2009. szept. 14. 08:42
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam megirom nektek, hogy a mai napon vissza kaptam a vaterátol a pénzemet!!! kb 50 levelet küldtem nekik, mire ezt elértem, és minden nap zaklattam oket majdnem 1 éven keresztül, de sikerült!!!

Mindenkinek nagon szép napot kivánok!!! Niki

2010. jan. 21. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!