Segitséget kérek! A vatera tartozik nekem, hogyan tudnám vissza kapni a pénzemet?
Sziasztok!
sajnos az a dolog történt, hogy véletlenül a vaterának utaltam el a tv számlámat az egyik adott honapban, és probáltam vissza kérni a vaterátol a pénzt de ök azt mondták hogy csak akkor abban az esetben adják/utalják vissza, ha töröltetem magamat véglegesen az oldalrol!
Természetesen ez mind meg is történt 2 honapja!
De az utalás nem történt meg, azota kapcsolatot sem tudok velük teremteni, mert a tel számuk titkos, a leveleimre(kb20 ) nem is válaszolnak!
A legujabb hirek szerint nem hogy ök tartoznak nekem, (amugy az összeg 19500 ft ) henem még én 2800 ft.-tal! ( az ö behajto cégüktöl kaptam az infot)
Mit tehetnék hogy végre megkapjam ami az enyém?
(minden levelezés megvan amit velük folytattam!
Kérlek adjatok tanácsot, mert már elfogyott a türelmem!
Köszönöm!
sziasztok! sajnos minden honna elutasitanak!
de már nem érdekel a dolog! legyenek vele boldogok!
Tudjátok ebből azt szüröm le hogy nem egy tisztességes cégről van szo hanem egy jo lehuos bandárol!
Hány embert megkárosithattak már igy!
További kellemes napot nektek!
Ui: köszönöm a tanácsaitokat!! :)
[link] itt tudsz panaszt tenni
szerintem ne hagyd annyiban! a pénzed visszajár, nem évül el 5 évig,
19500 Ft-ért megéri feljelentést tenni!
Sziasztok!
Gondoltam megirom nektek, hogy a mai napon vissza kaptam a vaterátol a pénzemet!!! kb 50 levelet küldtem nekik, mire ezt elértem, és minden nap zaklattam oket majdnem 1 éven keresztül, de sikerült!!!
Mindenkinek nagon szép napot kivánok!!! Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!