Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segitséget kérek! A vatera...

Segitséget kérek! A vatera tartozik nekem, hogyan tudnám vissza kapni a pénzemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

sajnos az a dolog történt, hogy véletlenül a vaterának utaltam el a tv számlámat az egyik adott honapban, és probáltam vissza kérni a vaterátol a pénzt de ök azt mondták hogy csak akkor abban az esetben adják/utalják vissza, ha töröltetem magamat véglegesen az oldalrol!

Természetesen ez mind meg is történt 2 honapja!

De az utalás nem történt meg, azota kapcsolatot sem tudok velük teremteni, mert a tel számuk titkos, a leveleimre(kb20 ) nem is válaszolnak!

A legujabb hirek szerint nem hogy ök tartoznak nekem, (amugy az összeg 19500 ft ) henem még én 2800 ft.-tal! ( az ö behajto cégüktöl kaptam az infot)

Mit tehetnék hogy végre megkapjam ami az enyém?

(minden levelezés megvan amit velük folytattam!

Kérlek adjatok tanácsot, mert már elfogyott a türelmem!

Köszönöm!

2009. jún. 10. 11:05
1 2
 1/17 anonim válasza:
52%
én úgy tudom hogy pl ha az én számlámra kapok pénzt de nem is nekem szánta az illető akkor semmit nemlehet tenni mivel ő rontotta el igy járt. szóval szerintem ez ühyben nemtudsz semmit tenni. vagy személyesen keresed meg őket ott elmondják hogy visszakapod a pénzt vagy ne. nem érdemes leveleket küldeni meg telefonálni.
2009. jún. 10. 11:35
 2/17 anonim ***** válasza:
És te mivel tartozol nekik? Mert ha jogos a követelésük, akkor simán betudhatják a tartozásod csökkentésére. Akkor biztos, hogy nem fogod visszakapni.
2009. jún. 10. 11:58
 3/17 A kérdező kommentje:

pont ez a gondom, hogy egyáltalán nem tartozom nekik!!!! tévesen utaltam oda! én leveleztem velük elég sokat amikor még tag voltam, és akkor azt mondták vissza utalják, ha kilépek, küldtek is egy vissza utalási nyilatkozatot, amit kitöltöttem és utána vissza is küldtem. Utána irtak hogy hamarosan vissza utalják! amit követel a behajto cég, azt már befizettem régen, csekk is van rola!

szoval elég tanácstalan vagyok!

bizonyitani tudom levelkkel, hogy miket igérgettek, és miután én kiléptem nem is foglalkoznak velem!

tudom hogy 20.000 ft nem a világ vége, és azt is hogy az én hibám, de nem igy kellene lehuzni az mebreket, hogy hát akkor nem adják vissza ugyis az ö hibája, majd leközelebb odafigyel!

persze ha mi tatozunk nekik, már a behajto cég jön! ez nem fer!

2009. jún. 10. 13:43
 4/17 A kérdező kommentje:
az elsönek: jártunk már ugy is hogy más személyenk utaltuk el a pénzt és utána felvettük vele a kapcsolatot, és vissza kaptuk a pénzt . azért mert véletlenül máshova ment a pénz vissza lehet csinálni, ha a másik fél is becsületes! csak ez a mai emberrekre nem jellemzö sajnos!
2009. jún. 10. 13:48
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nem értem a hozzáálásukat. Miért jó az nekik, ha kilépsz? Miért kell feltételhezkötni a visszautalást? Egyébként bízz a jó indulatukba. 20 ezerért nem biztos, hogy megéri neked pereskedned.
2009. jún. 10. 23:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A fogyasztóvédelmi oldalon próbálj meg segítséget kérni,nagyon rendesek!
2009. jún. 11. 09:00
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
Irj nekik még egy levelet, amiben leirod, hogy a FÓKUSZ-hoz, Fogyasztóvédelemhez, APEH-hoz, Josi Barath-hoz fordulsz, ha nem fizetik vissza amit tévesen utaltál. Másold le az összes levelet és csatold mellékletként. Add fel tértivevényesen. Csatold az átutalási bizonylat másolatát. Adj nekik rövid határidőt. Ha addig sem fizetnek, küldj fizetési felszólítást. Az összeg nagysága miatt az már küldhető.
2009. jún. 11. 13:50
 8/17 A kérdező kommentje:

rendben megprobálom! És nagyon köszönöm a segitségeteket!

ha sikerel járok, megirom nektek! :D

2009. jún. 11. 15:14
 9/17 anonim válasza:

Szia!

Fejlemények? :)

2009. jún. 22. 11:26
 10/17 A kérdező kommentje:

szia! :)

Még sajna semmi, most keresem éppen a fogyasztovédelmisek telefonszámát, és most fordulok éppen a fokuszhoz, jobban mondva az rtl.-klubbhoz!

2009. jún. 24. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!