770 Ft-ba került egy 5800 Ft-os csekk feladása a postán?
Figyelt kérdés
A férjemnek azt mondták a postán hogy ingyen lehet bankkártyával fizetni, erre most látom a neten hogy mennyit vontak le tőlünk ezért. Teljesen kiborultam. Ilyen pimaszságot!2012. márc. 9. 07:57
1/11 anonim válasza:
a postai fizetés készpénzfelvételnek minősül.
ott ingyen van, a bank von később
2/11 anonim válasza:
ezért én utalom az összes csekket.ott van rajta a számlaszám, az azonosító elutalod otthonról és kész. Az tényleg ingyen van.
3/11 anonim válasza:
Készpénzfelvételnek minősül, és ráadásul más bank termináljánál történő készpénzfelvételnek. A Posta nem számol fel ezért díjat, csak a bankod. Tehát a postás nem mondott hülyeséget, az ő részükről tényleg ingyenes a kártyás fizetés.
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor is nevetséges. Elvileg a bankom kettő ingyenes készpénzfelvételt biztosít havonta. Ez volt a második a hónapban, ennek ellenére fizettettek velem..
2012. márc. 9. 08:17
5/11 anonim válasza:
Az ingyenes kp-felvétel általában a bank saját termináljára/automatájára vonatkozik.
6/11 anonim válasza:
igen, az ingyenes a saját terminálon van.Nekem minden készpénzfelvétel ingyenes saját terminálon és külföldön bizonyos bankoknál, de a postai felvétnél nekem is van költség
7/11 anonim válasza:
" Ilyen pimaszságot!"
Kb olyan pimaszság, mint ahogy a kérdező nem tájékozódik számlanyitás előtt a saját számlájának díjairól :D
8/11 A kérdező kommentje:
Én pontosan tudom, hogy milyen díjakat számolnak fel már bocs! Kettő kp felvét ingyenes bármelyik automatából. A Bank ennek ellenére terhelte meg a számlám. MKB! Múlt hónapba váltottam számlacsomagot, és annak ellenére továbbra is a régi szerint vontak mindent. A hibát elismerték, de nem kértek bocsánatot..
2012. márc. 11. 08:18
9/11 anonim válasza:
" Kettő kp felvét ingyenes bármelyik automatából."
A postai POS terminál az ATM automata?
10/11 anonim válasza:
10.oldal...
KÉSZPÉNZFELVÉTEL
- egyéb belföldi bankfiókban ill.
postán
0,33% + 385 Ft, min. 770 Ft
Ezt kellett volna csak megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!