Az e-bay nevű oldalon mik a szabályok? Vagy az a szabály, hogy nincs szabály?
Autót szeretnék venni,mivel nem magyar a lakcímem,így olcsó,mert ott nincs regadó.
Több licitet is megnyertem már,de aztán,vagy le akartak húzni,vagy mikor megtudták,hogy magyar vagyok az volt a kifogás,hogy magyarnak nem adják el.
De most a legutóbb a megnyert licitemre egyből írt a tulaj,hogy ő ennyi pénzért nem adja el.
És újra ki van rakva az autója licitre.
Ezt nyertem meg...
700Eu-nál ért véget a licit,német ismerősöm intézte volna(nehogy baj legyen a magyarság).
De írta a faszi,hogy ne nézzük már hülyének ennyiért nem adja el.
Ezt az autót is megnyertem már egyszer,de szintén azt írta,hogy ennyiért nem adja el.Ezt is 700körüli összegért vihettem volna.Most ismét itt van licitre téve 1 nap múlva lejár és 605EU-nál jár,magyarán ez ismét nem lesz több a már általam megnyert 700nál.
Az e-bayon nincs semmi olyn szabályzat,hogy ha már egyszer feltetted és megnyerték akkor azt le kell bonyolítani?
elötte nem ärt räkerdezni emailben, hogy ha te nyered, akkor mi van...
de serintem teged hülyere veszenek! ha megnyerted tenyleg, es elhozod az adott idön belül, akkor az a tied! nincs mese! ilyen nincs, hogy nem adja oda, mert magyar vagy!
Igen,nekem is.De mondjuk ott a 10évnél sőt az 5évnél idősebb kocsikat lecserélik.Ismerős(családi)25éve kint él.A faszi útzaszfaltozó(narancssárga mellény)a nő egy sima ápolónő.
Családi ház.
Apának mercedes(2éves de újként vette)anyának mercedes(5éves de újként)a lányuknak csak azért peugeot cabrio mert nem mercit szeretett volna.Am ott is lett volna egy 0Km-es merdzsó.
Magyarán amúgy nem furcsák az árak.Más oldalakon amik nem licitálósak,hanem fiy áron adják,ott is ilyesmi árfekvésben mozognak az autók.
Mondjuk az az astra ami itt 700 a többi oldalon mondjuk olyan 900-1500.
Elárulom neked vannak olyanok is,hogy már a szövegben írja,hogy kelet-európaiak nem!!!!Úgy értve hogy azoknak nem adja el.Volt olyan is ahol írta hogy magyarnak nem.
Nm vicc.Nézelődj.Több1000autó van sőt több 10ezer és talán 8-10ilyet láttam,szóval kis% de van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!